Final Fantasy Adventuren paluu tapahtuu vielä myös englanniksi

Niin Mystic Questina, Final Fantasy Adventurena kuin Seiken Densetsunakin tunnettu Game Boyn toimintaroolipeliklassikko saa myös englanninkielisen uusioversion.

10.1.2016 12:40

Viime kesänä Japaniin paljastettu uusioversio Game Boyn klassisesta Final Fantasy Adventure -toimintaroolipelistä näyttää saapuvan myös länsimaiden suuntaan. Square Enix on tällä viikolla julkaissut pelille omat englanninkieliset sivunsa, jotka vahvistavat pelin kulkevan kotimaansa ulkopuolella nimellä Adventures of Mana.

Japanissa Adventures of Manan on jo aiemmin vahvistettu saapuvan niin Vitalle kuin mobiililaitteillekin. Lännessä pelin julkaisu vaikuttaisi olevan sen sijaan hieman rajoitetumpi, sillä pelin kotisivujen perusteella Adventures of Manan englanninkielinen versio on tekemässä tuloaan vain Android- ja iOS-laitteille.

Alkuperäisen Final Fantasy Adventuren julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta. Euroopassa monet voivat tietää pelin myös Mystic Quest -nimellä, kun taas Japanissa peliä kutsuttiin Seiken Densetsu: Final Fantasy Gaideniksi. Alkuperäisteos on siis Super Nintendo -klassikko Secret of Manan (Seiken Densetsu 2) edeltäjä.

Lähde: Adventures of Mana (kotisivu)

Lisää luettavaa