Final Fantasy Agito -nimi tekee paluun ilmaisen mobiiliseikkailun myötä / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy Agito -nimi tekee paluun ilmaisen mobiiliseikkailun myötä

15.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Square Enix on paljastanut työstävänsä Android- ja iOS-laitteille uutta ilmaiseksi pelattavaa Final Fantasy -peliä. Final Fantasy Agitoksi kutsuttu seikkailu on määrä nähdä ainakin Japanissa tulevan talven aikana.

Agito käyttää hyödyksi vain Japanissa julkaistun Final Fantasy: Type-0 -toimintaroolipelin universumia. Nimeämisratkaisu onkin osuva, sillä kaksi vuotta sitten PSP:lle julkaistun Type-0:n alkuperäinen nimi sattui olemaan Final Fantasy Agito XIII.  Alkujaan pelin ei myöskään pitänyt saapua Sonyn vanhemmalle taskukonsolille, vaan juurikin kännyköille.

Agiton tuoreimmassa inkarnaatiossa pelaajien haltuun asetetaan muokattavissa oleva kadetti, joka taistellen ja valintoja tehden elää läpi pelin tarjoaman haarautuvan tarinan. Rahaa Square saa pelistä houkuttelemalla pelaajia ostamaan vapaaehtoisesti käytettäviä tavaroita mikromaksuja vastaan.

Vaikka Agito on toistaiseksi julkistettu vain Japaniin, saattaa se Type-0:sta poiketen löytää tiensä myös vielä länteen. Peliblogi Siliconera raportoi, että Square Enix olisi rekisteröinyt tuotteen nimen ja logon tavaramerkikseen hiljattain Euroopassa.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Deadreaver kuva
Deadreaver

Type 0:n jälkeen voisi kokeilla, vaikka prologi onkin... *Wink* *Wink* *Wink*

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Jipii, uusi mobiililaitteille ilmestyvä, ilmaiseksi pelattava Final Fantasy -peli, jolla Square-Enix rahastaa tyhm... uskollisia faneja! Kyllähän minäkin mieluummin pelaan tällaista mobiiliulostetta kosketusnäytöllä kuin Type-0:n länsijulkaisua PSP:llä ja oikeilla kontrolleilla. Kyllä Square-Enix osaa, uskoni koko rahastamoon katosi kertarysäyksellä.

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Miksi Square-Enix pistää pelinsä mobiilialustoille?

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu
Lainaus käyttäjältä Bleemak

Miksi Square-Enix pistää pelinsä mobiilialustoille?

Koska square-enix haluaa tehdä hitaan itsemurhan

Nostoja