Final Fantasy Brave Exvius -saaga jatkuu uuden taktisen roolipelin merkeissä / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy Brave Exvius -saaga jatkuu uuden taktisen roolipelin merkeissä

3.12.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Square Enix on julkistanut taktisen roolipelin War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius, jonka on määrä ilmestyä vuoden 2019 aikana.

Julkaisusta ei saatu vielä varsinaista pelikuvaa, mutta trailerilla esitellään pelin tarina sekä kaunista taidetta. Peli sijoittuu sodan repimään Ardraan, jossa kuningaskunnat taistelevat toisiaan vastaan ja legenda kristallista elää.

Paljastuksesta ei käy myöskään ilmi pelin julkaisualustaa, mutta ottaen huomioon kehityksestä vastaavan mobiilipelikehittäjä Gumin sekä Brave Exvius -sarjan aiemmat tuotokset, kyseessä on todennäköisesti mobiilipeli.

War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius julkaistaan vuonna 2019.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Highwind7777 kuva
Highwind7777

Hmm… olipas mielenkiintonen.
Nimikin War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius… tuli heti mieleen The War of the Lions: Final Fantasy Tactics jo ennen kun näin trailerin. Trailerin kuvat ja musiikki vaan vahvisti FFT fiilistä. Ja että ihan tactical RPG. Mitään aiemmists Brave Exvius peleistä tietämättömänä odotan kyllä mielenkiinnolla miltä pelikuva näyttää. Todennäköisesti kuitenkin perus pettymys tulossa kun vaan mobiilipeli tulee.

Käyttäjän menu kuva
menu

olisipa tullu jatkoa Final Fantasy Tactics pelille :(