Final Fantasy -hahmojen oma taistelupelisarja palaa – katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy -hahmojen oma taistelupelisarja palaa – katso video

14.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Square Enix ei ole hylännyt Dissidia: Final Fantasy -taistelupelisarjaansa. Japanissa tänä viikonloppuna järjestetyssä Amusement Expo -tapahtumassa yhtiö toi julki, että se on työstämässä uutta sarjan osaa japanilaisia kolikkopelihalleja varten.

Julkistusta tuettiin oheisella trailerilla. Siitä paljastuu, että uuden kolikkopelin ydin vaikuttaisi olevaan edelleen sama kuin kahdessa PSP:lle aikonaan julkaistussa sarjan osassa. Tällä kertaa taisteluissa tosin yhteen voivat ottaa kerralla enemmänkin kuin vain kaksi kamppailijaa. Myös ainakin yksi uusi hahmo on peliin tulossa Final Fantasy XIV: A Realm Rebornin Y’Shtolan muodossa.

Tiedossa ei toistaiseksi ole, onko Square Enixilla mitään suunnitelmia uuden Dissidian konsolijulkaisun suhteen. Aina sormet voi kuitenkin pitää ainakin ristissä. Lisätietoja pelistä on tarkoitus kuulla huhtikuussa.

Viimeisin Dissidia: Final Fantasy -sarjan osa oli vuonna 2011 julkaistu Dissidia 012 [Duodecim]: Final Fantasy.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Uusi Dissidia kyllä kelpaisi Vitalle.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

On kyllä vähän sen näköistä menoa, että jonkun verta pitää karsia jos Vitalle haluavat. Kunhan jollekkin tulisi (ja länteen vielä).

Käyttäjän Marek kuva
Marek

Haha! Just pari viikkoa sitten tuli pelailtua vähän ekaa osaa, ja mietin että mikseivät ole vielä tuonu tätä franchisea kotikonsoleille. Nyt se vois tapahtua. :D

Käyttäjän Terzzi kuva
Terzzi

Harmi että tuli pelattua ensimmäistä osaa se +50h. Kyllästyi sitten duodecim tai mikä lie, pitäisi psp kaivaa kaapista ja jauhaa kunnialla tuo toinen osa myös loppuun. Tämän takia kuitenkin aikanaan psp dissidia bundlen ostin.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Ihan siistille kyllä näyttää. Mielenkiinnolla jään odottamaan, että mitä tämän kanssa aikovat tehdä.