Final Fantasy ja Dragon Quest auttavat pitämään Steam-pelaajat kiireisenä joulukuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy ja Dragon Quest auttavat pitämään Steam-pelaajat kiireisenä joulukuussa

19.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Pitkällisen odottelun jälkeen Square Enix on saanut vahvistettua viimein julkaisupäivän Lightning Returns: Final Fantasy XIII:n pc-versiolle. Alunperin PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä kaksi vuotta sitten nähty peli saapuu myyntiin Steamiin 10. joulukuuta.

Tarkkaa hintaa Square Enix ei ole vielä pelin pc-versiolla vahvistanut, mutta aiemmista Final Fantasy XIII:n pc-julkaisuista päätellen pelistä saa pulittaa noin 15 euroa. Mukaan pc-versioon ei ole isketty mitään uutta ylimääräistä sisältöä, mutta osa pelin aikoinaan saamasta lisäsisällöstä löytyy valmiiksi kuitenkin pc-version sisuksista. Vastapainona tosin Lightning Returns on menettäny pc:llä samalla kaikki sosiaalisiin medioihin sidotut ominaisuutensa, eikä peli myöskään tue pc:llä Dolby Digital -ääntä.

Varmaa lisäksi nyt myös on, että PlayStation 4:llä aiemmin lokakuussa tavattu Dragon Quest Heroes on tosiaan sekin saapumassa vielä pc:lle. Dynasty Warriorsin henkeä Dragon Questin maailmaan ujuttava toimintapeli nähdään Steamissa 3. joulukuuta 13 lisäsisältöpaketilla varustettuna. Pelille kertyy hintaa 50 euroa.

Lähde: Steam (Lightning Returns), (Dragon Quest Heroes)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Olen varmaan ainoa, joka tämän Lightning Returnsin yhteydessä sanoo, mutta sanon silti: ihanaa! Japanilainen puheraitakin näemmä kuuluu pakettiin, josta ISO plussa. Näyttelijä/laulaja Maaya Sakamoto ON Lightning, Ali "Liara" Hillis ei kykene lähellekään yhtä hienovaraiseen suoritukseen englanninkielisessä versiossa. Ehkä ostan tämän PC:lle joululahjaksi itselleni, vaikka PS3-versio on jo hyllyssä. Saanpahan kuvaruutukaappauksia, heh!

Nostoja