Final Fantasy -julkaisija vastasi fanien toiveeseen: Adventures of Mana sai PlayStation-käännöksensä / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy -julkaisija vastasi fanien toiveeseen: Adventures of Mana sai PlayStation-käännöksensä

29.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Aiemmin jo alkuvuodesta mobiililaitteille lännessä saatu Adventures of Mana on pelattavissa nyt myös PlayStation Vitalla. Julkaisija Square Enixilla ei alunperin ollut suunnitelmia tuoda tuotoksensa PlayStation-versiota Amerikkaan tai Eurooppaan asti, mutta fanien toiveiden myötä se päätti kuitenkin tehdä muutoksen aikeisiinsa.

Kännyköiden ja tablettien versioiden tapaan myös PlayStation Vitalla Adventures of Manalle kertyy hintaa noin 14 euroa. Vitan ohella peli on pelattavissa myös PlayStation TV:tä käyttäen.

Adventures of Mana on siinä mielessä mielenkiintoinen tuotos, että se on uusioversio alunperin Game Boylla 90-luvun alussa nähdystä Mystic Quest -toimintaroolipelistä. Peli on tunnettu Amerikassa myös nimellä Final Fantasy Adventure, kun taas Japanissa se ristittiin Seiken Densetsu: Final Fantasy Gaideniksi. Alkuperäinen Game Boy -klassikko on saanut myöhemmin useita jatko-osia, joista edelleen tunnetuin lienee Super Nintendon Secret of Mana.

Ohessa Adventures of Manan traileri alkuvuodelta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja