Final Fantasy -luojan uusi tyylikäs roolipeli lähestyy – tuoreita kuvia julki Fantasianista / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy -luojan uusi tyylikäs roolipeli lähestyy – tuoreita kuvia julki Fantasianista

21.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Fantasian, Mistwalker, Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi, Apple Arcade, JRPG,

Hironobu Sakaguchin ja tämän Mistwalker-studion seuraavan roolipelin on määrä lähestyä hiljalleen tämänvuotista julkaisuaan. Sekä Sakaguchi itse että Mistwalker ovat kovasti vihjailleet asiasta Twitterissä näin tammikuussa, jonka aikana Sakaguchi on julkaissut myös joukon uusia ruutukaappauksia luomuksestaan.

Uusi peli kantaa nimeä Fantasian ja sitä kelpaakin kummastella jo ihan pelkkiä kuvien muodossa. Pelin ympäristöt on luotu kuvaamalla nimittäin käsin tehtyjä oikean elämän dioraamoja. Kaiken kaikkiaan sitä on työstetty studion toimesta viimeiset kolmisen vuotta.

Tuloaan Fantasian tekee ainakin näin alkuun Apple Arcade -palveluun. Peli oli yksi ensimmäisiä Apple Arcadea varten julkistettuja pelejä ja esiintyikin pikaisesti osana palvelun kehittäjiä esitelleellä videolla.

  Lähde: Mistwalker (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tulee ulkoisesti kovasti mieleen Octopath Traveler ja Bravely Default. Agressiivinen depth of field selvästi Octopathista ja "käsintehdyn" oloiset ympäristöt Bravely Defaultista.

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Vaikka en Sakaguchin muille Square-aikojen jälkeisille tuotoksille suuremmin ole lämmenytkään, kiinnostaa kyllä nähdä millainen peli tästä lopulta saadaan. Dioraamojen rakentaminen ja valokuvaaminen peliä varten on oikeasti aika mahtava idea, mutta varmaan myös asettaa aika paljon rajoitteita erilaisten taustojen määrän ja pelin laajuuden suhteen. Kehitysaika tosin on aika mittava, joten kaipa tässä jonkin verran täytyy olla Applen rahaa takana.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Hienon näköistä kyllä. Saapi nähdä miten toimii pelinä.

Nostoja