Final Fantasy -mätkintä jatkaa yhä kasvamistaan panssarit kolisten / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy -mätkintä jatkaa yhä kasvamistaan panssarit kolisten

24.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Dissidia, Dissidia Final FAntasy, Gabranth, hahmo, DLC, Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix ja Team Ninja ovat jatkeneet lisäsisältöhahmojen paljastamista Dissidia Final Fantasy NT -mätkintäänsä. Lokakuun 10. päivä mukaan kamppailuun liittyy Final Fantasy XII -tuomari Gabranth, joka oli aikoinaan myös PSP:llä osa ensimmäisten Dissidia-pelien hahmotarjontaa.

Dissidia Final Fantasy NT:n pohjana toimivaan japanilaiseen kolikkopeliin hahmo tuodaan jo tällä viikolla 26. syyskuuta.

Edellinen hahmolisäys peliin saatiin kesällä, kun Final Fantasy VII:n Tifa liittyi mukaan kastiin. Tätä edelsi keväällä vuorostaan Final Fantasy XIV:n Zenos yae Galvus. Ennen viimeisintä kolmikkoa peliin lisättiin kausikortin varassa myös kuusi muuta taistelijaa 28 alkuperäisen ottelijan rinnalle.

Nykyisellään Dissidia Final Fantasy NT on saatavilla PlayStation 4:lle ja Steamista kokoversion ohella ilmaisversion muodossa. Ilmaisversion bisnesmalli perustuu siihen, että peliin voi ostella hahmoja halutessaan yksittäin muutamien ilmaiseksi tarjottavien vaihtoehtojen rinnalle. Yhdelle hahmolle on kertynyt tavanomaisesti hintaa kuutisen euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja