Final Fantasy muuntautuu lännessä pian fyysiseksi korttipeliksi / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy muuntautuu lännessä pian fyysiseksi korttipeliksi

29.09.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Final Fantasya voi pelata Euroopassa pian myös fyysisenä keräilykorttipelinä. Lokakuun 28. päivä Square Enix lanseeraa mantereella Final Fantasy Trading Card Gamen, joka on viimeisen kuuden vuoden aikana ehtinyt niittämään menestystä jo Japanin puolella.

Euroopassa peli lanseerataan niin sanotun Opus 1 -setin muodossa, johon lukeutuu kaikkiaan 216 korttia. Setin on tarkoitus kattaa tuttuja piirteitä koko Final Fantasy -sarjan lähes 30-vuotisesta historiasta. Uusimpina ilmestyksinä viittauksia saadaan niin Final Fantasy VII:n uusioversioon, Dissidia-sarjaan kuin World of Final Fantasyynkin asti.

Täkäläisillä markkinoilla peli on lokalistoitu niin englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi kuin italiaksikin.

Pelin sääntöjä ohjeistavan videon voi katsastaa ohesta. Mikäli kiinnostusta myös riittää, löytää tarkat säännöt ja muita lisätietoja Final Fantasy Trading Card Gamesta sen kotisivuilta.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Voi olla ihan kiva, mut enpä oikein usko että pärjää vertailussa MtG:n kanssa pelimekaniikoiden, korttien kuvituksen tai loren osalta ;) Onneksi huomenna pääsee availemaan Kaladesh-boostereita <3

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jotenkin tylsän oloinen ainakin tuon perusvideon jäljiltä. Gwent taas iski oikeastaan heti. Odottelenkin mahdollista pääsyä siihen tulevaan betaan aika innolla.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Kyllä japanilaisissa korttipeleissä kuvituksineen on ihan eri tunnelma kuin noissa länsimaisissa. Niinpä harkitsen vahvasti tähänkin tutustumista. Enemmän olisin kyllä arvostanut Dragon Quest TCG:n tai Granblue Fantasy TCG:n tuontia länteen - hyllyissäni on noita satoja kortteja, muttei pöydän ääressä yhtäkään pelikaveria.

Nostoja