Final Fantasy -sarja jatkaa rytmikkäissä merkeissä

Final Fantasyn elämään rytmiä tuonut Theatrhythm Final Fantasy saa jatkoa Curtain Calliksi kutsun uuden 3DS-pelin myötä.

10.9.2013 20:35

Square Enix on työstämässä jatkoa 3DS:n Theatrhythm Final Fantasy -rytmipelille. Curtain Calliksi kutsuttu uusi osa paljastettiin japanilaisen Jump-lehden tuoreimmassa numerossa varsin pian sen jälkeen, kun Squaren huomattiin rekisteröineen nimen tavaramerkikseen. 

Peliblogi Gematsun käännöksen perusteella peli on tarjoamassa ainakin jonkinlaisessa muodossa ihmeteltäväksi yli 200 Final Fantasy -sarjasta tuttua kappaletta sekä noin 60 hahmoa. Mukaan on tällä kertaa tupsahtamassa myös jonkinlainen kilpailullinen Versus-moninpelitila.

Japanilaisilla 3DS-konsoleilla Curtain Call on pelattavissa ensi vuoden keväällä.

Indieszero-pelistudion työstämä alkuperäinen Theatrhythm Final Fantasy nähtiin Japanissa alkujaan vuoden 2012 helmikuussa ja lännessä samana kesänä. Vaikka peli olikin ytimeltään rytmikkääseen stylus-kynän käyttöön luottava tuote, ujutti se lajityyppiin mukaan myös kepeitä roolipelielementtejä tuomaan hieman vaihtelua ja tavoitteita pelaamiseen.

Pelaaja-lehden arvostelun alkuperäispelistä voi lukaista täältä.

Myöhemmin tuotos saatiin myös iOS-laitteille.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa