Final Fantasy -sarjan isän uusin peli ulos ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy -sarjan isän uusin peli ulos ensi viikolla

3.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Hironobu Sakaguchin seuraava uusi peli Terra Battle on saanut julkaisupäivän. Sakaguchin omassa Mistwalker-studiossa tuotettu kyhäelmä tupsaa niin iOS- kuin Android-laitteillekin virallisesti lokakuun 9. päivä.

Ilmaiseksi pelattava Terra Battle on eräänlainen yhdistelmä roolipelejä, strategiaa ja pulmailua. Terra Battlessa pelaajat päätyvät ohjastamaan omaa sankarijoukkoa läpi erilaisten ruutupohjaisten taistelujen, joissa hahmojen tarkka sijoittelu ajastettujen vuorojen keskellä on keskeinen osa kokemusta.

Suunnitelmissa Mistwalkerilla on, että Terra Battle tulisi laajentumaan tulevaisuudessa pelin saamien latausmäärien mukaan. Mikäli peliä imutetaan siis esimerkiksi 100 000 kertaa, luo peliin musiikkia säveltänyt Nobuo Uematsu siihen kokonaan uuden kappaleen. Muita palkintoja ovat muun muassa uudet hahmot ja yhteistyöpelitila. Mikäli peli myös onnistuu rikkomaan kahden miljoonan latauksen rajan, on Mistwalker aikeissa muovata siitä uuden version konsoleita varten.

Lähde: Mistwalker

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Voi harmi. Minusta tuntuu, että nyt menee Hironobun kyvyt hukkaan.

Käyttäjän H3kk3 kuva
H3kk3

En tiedä lukeeko 'vanhojen' uutisten kommentteja enää kukaan, mutta jatkossa voisitte lisätä uutisiin tiedon, jos peli julkaistaan vain tietyissä maissa. Esimerkiksi tässä tapauksessa peliä ei ole vielä julkaistu Suomessa.

Pelin kotisivuilta:
"Terra Battle is available to download in Japan, U.S., U.K., Canada, France, Germany and Spain."

Nostoja