Final Fantasy Tacticsin isän uutuusprojekti saadaan pc:lle

Yasumi Matsunon suunnittelema Unsung Story: Tale of the Guardians onnistui löytämään tarpeeksi kiinnostusta Kickstarterissa. Peli saadaan nyt mobiililaitteiden ohella pc-puolelle.

16.2.2014 18:00

Alkujaan mobiililaitteita varten suunnitteilla ollut strategiaroolipeli Unsung Story: Tale of the Guardians tullaan saamaan nyt myös Windowsille, Linuxille ja OS X:lle. Asian on varmistanut pelin tammikuussa startannut Kickstarter-kampanja, joka nyt viikonloppuna on saatu onnistuneesti päätökseen.

600 000 dollarin tavoitesummaa kaipaillut projekti onnistui käärimään noin kuukaudessa kasaan kaikkiaan 660 126 taalaa. Tavoitteeseensa projekti pääsi noin päivää ennen kampanjan päätöstä.

Tärkeää vetovoimaa Unsung Storylle on tuonut sen suunnittelija toimiva kehittäjätaituri Yasumi Matsuno. Mies tunnetaan erityisesti peleistä kuten Final Fantasy Tactics ja Vagrant Story, joiden parissa työskennellyt taitelija Akihiko Yoshida on myös mukana menossa yhdessä Final Fantasy Tactics -säveltäjä Hitoshi Sakimoton kanssa.

Pelin kehityksessä avustaa erityisesti myös yhdysvaltalainen pelitalo Playdek.

Matsunolle tyypilliseen tapaan Unsung Story on tarjoamassa vuoropohjaisuuteen luottavaa taktista roolipelitoimintaa. Pelin on tarkoitus tuoda pelaajien käsiin useitakin pelattavia sankereita, joiden tarinat kuljettavat juonta läpi useiden vuosien.

Alkuperäistavoitteena on ollut, että Unsung Story saataisiin ulos ensi vuoden kesän aikoihin.

Lähde: Unsung Story (Kickstarter)

Lisää luettavaa