Final Fantasy vajoaa rytmin valtaan jälleen tänä syksynä / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy vajoaa rytmin valtaan jälleen tänä syksynä

3.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Rytmipelaamisen ja rakastetun roolipelisarjan jälleen yhteen tuova Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call on saanut julkaisupäivän. Stylus-kynänsä voi alkaa kaivella esiin syksyn aikoihin, sillä 3DS-peli saadaan Eurooppaan syyskuun 19. päivä ja Amerikkaan kolme päivää aikaisemmin.

Keräilystä kiinnostuneet voivat nyt alkaa pitää silmällä myös Square Enixin omaa verkkokauppaa. Sen kautta julkaisija on aikeissa myydä 55 eurolla pelin erikoisversiota, joka pakkaa itse pelin ohella mukaansa pussukan 3DS:lle,  keräilykortteja ja kaksi musiikki-CD:tä, joista toinen sisältää viisi remix-kappaletta ja toinen 20 pelin "parasta" kappaletta.

Ennakkotilaamalla pelin perusversion ennaltamääritetyiltä jälleenmyyjiltä, pitäisi pelaajien päästä käsiksi vuorostaan myös Curtain Callin kepeämpään erikoisversioon. Siinä itse pelin mukana saa edellä mainitun remix-levyn.

Saapuessaan Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call on Square Enixin mukaan sisältämässä 221 kappaletta kuultavaksi ja yli 60 pelattavaa hahmoa. Edellisosaan nähden peli tarjoaa nyt myös uuden kilpailullisen moninpelitilan sekä seikkailumuotoon ujutetun uuden Quest-tilan.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JetRam kuva
JetRam

Erikoisversion hintahan on peruspelin hintainen! OwO Theatrhythmiä en sitten ikinä saa kirjoitettua oikein lunttaamatta.