Final Fantasy VII ja XII jatkuvat käsikonsoleilla / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy VII ja XII jatkuvat käsikonsoleilla

2.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
18

PSP:lle saapuvan Final Fantasy VII: Crisis Coren Tokyo Game Show'ssa näytetty video on herättänyt runsaasti keskustelua viime päivinä. Pelissä nähdään paljon alkuperäisestä pelistä tuttuja hahmoja, kuten Aeris ja Sephiroth. Crisis Coren päähenkilönä on Cloudin sotilaskaveri Zack, joka ei tosin ollut enää elossa FFVII:n tapahtumien aikoihin. Pelin on siis pakko sijoittua aikaan ennen alkuperäisen tarinan tapahtumia.

Katso kaunis traileri tästä.

Saksalainen Gamefront on puolestaan julkaissut ensimmäiset skannaukset Final Fantasy XII:n DS-versiosta.

FFXII DS pieni.jpg

FFXII D.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

miksi sitä Final Fantasy VII: Crisis Core ei tule DS:lle? :( Mutta onneksi sentään Final Fantasy XII tulee. Mutta todella toivoisin alkuperäisen Final Fantasy VII:n tulevan DS:lle se vasta olisikin hitti DS:llä :D

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Jos Crisis Core ei jää liian pinnalliseksi kokemukseksi voi siitä muotoutua ihan tiukka paketti. Mutta eipä kummastakaan pelistä kukaan vielä tiedä käytännössä yhtään mitään...

Käyttäjän Tiduzz kuva
Tiduzz

Crisis Core voisi jo ehkä olla syy hankkia PSP.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

joo, kyllähän tuon VII jatkoa pelaisi vaikka ps1:llä jos puoliksikaan niin hyvä kuin alkuperäinen, kai se on PSP jostain hommattava. Olen jostain kuullut että PSP ja XO tulisivat keskenään juttuun? hassuahan tuo on yhdistellä kilpailevien firmojen laitteita mutta jos toimivat niin väliäkös tuolla logolla.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

PSP näkyy ihan normaalina massamuistilaitteena. Tai tarkemmin se psp:n Memory Stick Duo.

Käyttäjän Mixba kuva
Mixba

Kyllä mielenkiinto crysis corea kohtaan kasvoi taas kertaheitolla tuon videopätkän ansiosta. Toivotaan vaan, että kyseessä olisi sitä kunnon ff laatua, eikä mitään x-2/dirge of cerberus sähellystä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

FF X-2 sähellys? Mitä ihmettä? Aivan yhtä laadukas Final Fantasy kuin aikaisemmatkin. Ihan joka osa-alueelta. Haluttiin tehdä jotain erilaista ja se onnistui. Dirge of Cerberus taas ei tällä hetkellä vaikuta kovinkaan erityiseltä, mutta tänään vasta aloitinkin pelin pelaamisen. Mutta ei se sähellys kuitenkaan ole. Mutta olisihan tuon voinut hoitaa paremminkin.

Käyttäjän LordSipuli kuva
LordSipuli

Woow, näytti tuo traileri todella upealta. Crysis Core saattaa olla juuri se peli, jonka takia joutuu PSP:n ostamaan ja kun se tänne Eurooppaan rantautuu on PSP (toivottavasti) jo riittävän halpa. Kunpa se ei vaan olisi mikään aivan kamala tuotos.

Käyttäjän ColdFire kuva
ColdFire

Itse ostin eilen PSP:n nähtyäni tuon videon FFVII:stä.
PSP:tä saa nykyään 150eurolla. :)

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

"Itse ostin eilen PSP:n nähtyäni tuon videon FFVII:stä.
PSP:tä saa nykyään 150eurolla. "

Juu itsekin päätin hommata moisen pari viikkoa sitten, enkä ole pettynyt vaan täysin päin vastoin.

On mielenkiintoista nähdä kuinka suuri osa Jackilla oli FF7:n juonessa tämän spin offin kautta. Lisäksi peli näyttää loistavalta myös grafiikkansa ja pelimekaniikkansa kanssa, vaikka tuo "hedelmäpeli" taistelujen yläkulmassa herättää kysymys merkkejä.

FFXII Ds versio, vaikuttaa myös lupaavalta.

Nostoja