Square Enix on paljastanut seuraajan Final Fantasy VII Remakelle. Klassikkoroolipelin uusivan sarjan seuraavaksi peliksi on vahvistunut Final Fantasy VII Rebirth, joka on määrä julkaista PlayStation 5:lle talven 2023-2024 aikana.

Peli paljastui ensitrailerilla osana Final Fantasy VII:n 25-vuotista taivalta juhlistanutta verkkolähetystä. Alkuperäisen pelin tunteville se vihjaileekin jo eräästä tunnetusta tapahtumaketjusta. Kaikki ei ole silti välttämättä aivan niin kuin alunperin.

Rebirthin paljastamisen ohella Square Enix on vahvistanut, että Final Fantasy VII:n uusioversiosarja tulee kokonaisuudessaan olemaan trilogian mittainen. Kolmannelle pelille ei ole toistaiseksi annettu vielä varsinaista nimeä tai julkaisuajankohtaa. Sarjan luova johtaja Tetsuya Nomura toteaa kuitenkin tuoreessa viestissään, että myös kolmatta peliä työstetään jo jossain määrin.

Mikäli Final Fantasy VII Remake on vielä kokematta, saapuu peli nyt perjantaina Steamiin lisäsisällöllä ja ehostuksilla varustetun Intergrade-version muodossa. Remake on ollut entuudestaan saatavilla pc:lle Epic Games Storen kautta. Konsoleilla peli on nähty tähän mennessä PS5:llä ja PS4:llä.

Lähde: Final Fantasy (Twitter)

Lisää luettavaa