Final Fantasy VII Remake loistaa jälleen kokonaan uudella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy VII Remake loistaa jälleen kokonaan uudella trailerilla

11.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8
Square Enix, TGS, Final Fantasy VII, Final Fantasy VII Remake, traileri, Aerith, Turks, Don Corleo

Jälleen yksi lähes kolmen minuutin Final Fantasy VII Remake -traileri tupsahtanut julkisuuteen. Tällä kertaa loppuviikosta järjestettäviä Tokyo Game Show -messuja juhlistava video ei syyllisty myöskään sisällön kierrättämiseen, vaan tarjoaa ison satsin nähtävää monista odotetuista asioista.

Isosti trailerilla ovat esillä varsinkin Shinran agenttiryhmä Turks ja Cloudin vuorovaikutukset Tifan ja Aerithin kanssa. Vilaus saadaan myös ihmisperse Don Corneoon, ensimmäisiin summon-otuksiin Ifritiin ja Shivaan, sammakkotaikuuteen sekä kuntoiluminipeliin.

Tietysti traileri muistuttaa vielä, että Final Fantasy VII Remake aloittaa matkansa PlayStation 4:llä maaliskuun 3. päivä, Kyseessähän on vasta Midgar-kaupunkiin keskittyvä ensimmäinen lohko uudesta Final Fantasy VII -kokemuksesta, jota on määrä jatkua myöhemmin muilla omilla peleillään.

OIhessa traileri niin englanniksi kuin japaniksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Soooo sexyyyyy! 😍 Peli on varmaa 90% välivideoita.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Nyt oli komeeta. Square-Enix kyllä osaa tuon visuaalisen puolen aika helvetin hyvin. Hype nousee....

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

En oikein tiedä mitä mieltä tästä pitäis olla. Se oli hirvittävää aikoinaan, kun Square lisäsi FFVI:n PsOne versioon välivideota, nyt ei näytä olevan enää muuta jäljellä, kuin välivideot. FFVII on lunastanut aikoinaan hyvin merkittävän paikan sydämestäni, mutta trailerit tästä remakesta ei ole onnistunut herättämään mitään tunteita.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Trailerit nyt vedetään täyteen ns välivideoita aina. Square-Enix markkinoi pelejään aina noin. Varsinkin FF-pelejä. Meikällä alkaa olemaan hype katossa. Jo nyt. Saa nähdä saako pidettyä hypen siellä vai kyllästyykö ennen julkaisua.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Suurena FFVII fanina varmaan tähän lankeaisin, mutta kun taloudesta ei löydy PS4 niin eipä hätää.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Nomuran tuntien tiedän, että tulen pettymään totaalisesti, mutta eihän tästä voi olla hypettymättä.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

On se vaan niiiin nättiä! Pankkitilini on valmis, pelikoneeni on valmis, päivärytmini on valmis ja minä olen valmis. Näyttää ja vaikuttaa yhä uudelleen ja uudelleen juuri siltä unelmalta, jota on uskaltanut toivoa.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Gameplay demoa. Pitkälti samaa mitä on jo nähty, mutta hiukan yksityiskohtaisemmin käyty läpi.
Musiikki, fiilis, pelimekaniikka, hahmot,... ei hitto. Näyttäisi siltä että ne perkeleet oikeasti teki sen. Saivat aikaiseksi remaken joka toimii. Uskomatonta.

Hype alkaa olemaan sitä luokkaa että harkitsen ostavani PS4 Pron vain tämän takia. Jos siinä on jokin, mikä tahansa selkeä etu, tällä hypellä ei voi vastustaa kiusausta.

Täytyisi vaan vielä saada kämppä tyhjäksi muista 6.-8.3. viikonlopuksi....

Nostoja