Final Fantasy VII Remake myöhästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy VII Remake myöhästyy

14.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Final Fantasy VII Remake, Final Fantasy, VII Remake, Final Fantasy VII, remake, Square Enix, Yoshinori Kitase, 10. huhtikuuta,

Square Enix on päättänyt lykätä Final Fantasy VII Remaken julkaisua.

Pelin uusi maailmanlaajuinen PlayStation 4 -päiväys on 10. huhtikuuta, kun aiemmin viime vuonna julkaisua luvattiin alkujaan maaliskuulle. Pelin tuottaja Yoshinori Kitase kertoo, että lykkäysellä Square voi varmistaa, että Final Fantast VII Remake on linjassa yhtiön vision kanssa ja edustaa fanien ansaitsemaa laatua.

– Haluan pahoitella koko tiimin puolesta kaikkia, sillä tiedän tämän tarkoittavan, että peliä täytyy odottaa vielä hieman pidempään, Kitase kertoo.

Final Fantasy VII Remake toimii alkuna Final Fantasy VII:n uusioversioinnille. Peli keskittyy ensin alkuperäisestä PlayStation-seikkailusta tuttuun Midgar-osioon, mistä tarinan on määrä jatkua myöhemmillä peleillä. Näillä näkymin Final Fantasy VII Remake on vuoden ajan PS4-yksinoikeus.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies

Käy hyvin mulle. Maaliskuun alku todella ahdasta pelijukkaisuja. Ellei joku päättää julkaista huhtikuussa

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

aawwwfuck... -_-

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei ehdi, ei ehdi. 3. päivä RE3 remake ja 16. päivä Cyberpunk 2077. FF7 remake saa jäädä hamaan tulevaisuuteen, varsinkin kun on näistä ainut mitä ei edes tule pc:lle, ainakaan vielä.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Myöhästyminen ei sinällään haittaa, mutta huhtikuulle en kaipasi niin monta päällekäistä julkaisua.

Noh, ehtiipä tässä odotellessa pienentää backlogia ennen Animal Crossingin julkaisua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pitäisi yrittää testailla jo ajat sitten ostettua FF XV:ä. Eihän se taida kauheasti samanlainen peli olla mutta jos sen kautta sitten jaksaisi innostua tästäkin.

Muistan kun aikanaan porukka oli ihan täpinöissään alkuperäisestä (seiskasta) ja itse lähinnä katsoin että "ihan siistit nuo animaatiot kun käyttää örmöä taistelussa" ja siinä se. Ei ole meikäläisen "genre" nämä Final Fantasyt.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Ja yllättyneitä olivat??