Final Fantasy VII Remake sai mojovan satsin uusia kuvia – jatko-osan kehitys etenee jo / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy VII Remake sai mojovan satsin uusia kuvia – jatko-osan kehitys etenee jo

25.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Final Fantasy VII, final fantasy, Final Fantasy VII Remake, Square Enix, Aerith, Aeris, Cloud, Barret,

Square Enix on avannut marraskuun viimeisen viikon julkaisemalla ison annoksen uusia kuvia Final Fantasy VII Remakesta.

Kuvissa luvassa on niin toiminnan jyskettä, valikoiden väläyttelyjä, ympäristöjen loistoa ja muutamien hahmomallien esittelyä. Jopa chocobot ja mooglet saavat summon-otuksina osansa parrasvalosta.

Pelin ohjaaja Tetsuya Nomura on vahvistanut, että Remaken seuraaja on myös jo työn alla. Ensi vuonna julkaistava ensimmäinen osahan sijoittuu alkuperäisen pelin käynnistäneeseen Midgar-osioon, jota on laajennettu melkoisesti uusioversiota varten. Luvassa on muun muassa uusia pomoja, joiden on määrä lisätä jännitystä kokemukseen. Nomura lupaakin, ettei pelaajien pitäisi olla huolissaan ensimmäisen osan sisällön määrästä.

Final Fantasy VII Remake tuodaan PlayStation 4:lle 3. maaliskuuta. Tiedossa ei toistaiseksi, milloin sen seuraajaa voidaan odottaa tai kuinka monta niitä on ylipäätänsä luvassa.

Lähde: PlayStation Blog, Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Ei kyllä YHTÄÄN nappaa tuo tyyli. Tästä näyttäisi puuttuvan täysin se tietynlainen vilpittömyys ja lumo, joka teki tuon ajan Final Fantasyistä niin ikimuistoisia pelejä. No mutta, ehkä tätä silti voisi uskaltautua kokeilemaan.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Itsellä ei ole mitään historiaa alkuperäisen kanssa, joten voin puhtaalta pöydältä sanoa näyttävän hyvältä :) eiköhän tämä tule ostettua

Nostoja