Final Fantasy VII Remaken episodien lopullisesta määrästä eivät tiedä edes itse kehittäjät

Final Fantasy VII Remaken päätöstä joudutaan odottamaan vielä tovi.

12.6.2019 08:18

Square Enix paljasti E3 2019:ssä tuovansa Final Fantasy VII Remaken ensimmäisen osan pelattavaksi alkuvuodesta, mutta sitä seuraavien osien julkaisuaikataulu jäi epäselväksi. Syy on nyt selvinnyt: tekijät eivät tiedä sitä itsekään.

– Emme voi paljastaa vielä siihen liittyviä yksityiskohtia. Ennen kuin aloitimme edes kehittämään tätä peliä, tiesimme sen olevan sisällöltään laaja. Kun aloimme suunnitella ensimmäisen pelin juonta, kohtasimme saman asian uudestaan. Silloin päätimme, että keskitymme ekan pelin osalta Midgarin tapahtumiin. Valitettavasti emme voi kertoa mitään muuta tulevista peleistä, sillä emme tiedä sitä itsekään, tuottaja Yoshinori Kitase kertoi lehdistölle.

Vastaus on Kotakun Jason Schreierin esittämään kysymykseen, kuinka monesta episodista lopullinen Final Fantasy VII Remake koostuu. Tekijät ovat parhaillaan jakautuneet kahteen ryhmään, joista toinen keskittyy viimeistelemään ensimmäistä peliä ja toiset suunnittelevat seuraavan pelin sisältöä.

Ottaen huomioon, että alkuperäisessä Final Fantasy VII:ssä Midgarin osuus oli vain pieni osa kokonaisuutta, voidaan uusioversion viimeistä peliä odottaa tällä tahdilla vielä pitkä tovi. Tekijät ovat kuitenkin luvanneet, että kukin sarjan peli on kestoltaan yhden täysiverisen Final Fantasy -pelin luokkaa, ja että uusioversion Midgar-kokemusta on tuntuvasti päivitetty.

Tällä hetkellä tekijät pähkäilevät, mihin saakka projektin toinen peli yltää juonellisesti, mikä luonnollisesti vaikuttaa loppujen episodien lukumäärään. Myöhemmin lähettämässään tarkennuksessa Square Enix tosin kertoo, että ensimmäistä osaa varten tehdystä työstä johtuen loppujen osien kehitys on todennäköisesti aiempaa tehokkaampaa.

Final Fantasy VII Remake julkaistaan PlayStation 4:lle maaliskuussa 2020.

Lähde: Kotaku, Twinfinite

Lisää luettavaa