Final Fantasy VII Remakesta julkaistiin viimeinen traileri ensi viikon julkaisun kunniaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy VII Remakesta julkaistiin viimeinen traileri ensi viikon julkaisun kunniaksi

3.04.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
8
Final Fantasy, Final Fantasy VII Remake, Square Enix

Square Enix on julkaissut uuden ja viimeisen trailerin studion ensi viikolla julkaistavasta Final Fantasy VII Remakesta.

Reilu neljän minuutin traileri esittelee pelissä nähtyjä hahmoja ja tapahtumia, joista osa on varta vasten tehty uusioversiota varten. Videolla vilisee myös paljon paljastuksia, joten jos klassikkoteos ei ole entuudestaan tuttu tai haluat sukeltaa uusioversioon ilman ennakkotietoja, suosittelemme jättämään videon katsomatta.

Final Fantasy VII Remake on vuonna 1997 alkuperäiselle PlayStationille julkaistun japanilaisen roolipelin uusioversio, joka sovittaa klassikkoteoksen nykypäivään. Nimestään huolimatta kyse on tosin vasta ensimmäisestä osasta episodimaiseksi tarkoitetusta tuotteesta, jonka muiden episodien tarkempaa julkaisuaikataulua ei ole kuitenkaan paljastettu.

Peli julkaistaan PlayStation 4:lle 10. huhtikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Huh huh, ne jotka odottavat 1:1 versiota alkuperäisestä tarinasta saavat kyllä kyytiä! Seuraavat 2-3 vuotta saadaankin sitten spekuloida, mitä hittoa tässä tapahtuu

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Helevetin hyvältä näyttää ja kuulostaa, harmi vaan, että taistelu ei napannu yhtään.

Käyttäjän speed2 kuva
speed2

Final fantasy 7 remake peliä saa jo virallisesti myydä

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Toistaiseksi jätän väliin vaikka alkuperäinen FF7 on ehkä kaikkien aikojen suosikkipelini. Päätarinan avoimeksi jäämisen ja mahdollinen PS5 tai PC-version myöhemmän tulemisen takia ei hankinta ole ajankohtainen. Voi olla että teen samoin kuin Trails of Cold Steel 3:n ja 4:n kanssa ja odottelen kunnes koko saaga on kasassa tai ainakin vähintään kaksi osaa.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw
Lainaus Kaze88

Helevetin hyvältä näyttää ja kuulostaa, harmi vaan, että taistelu ei napannu yhtään.

Olihan se aluksi aika outoa, mutta jouduin pelaamaan demon käytännössä kahteen kertaan (sammutin demon huomatakseni ettei siinä ole tallenusta) ja toisella kerralla se tuntui jo ihan hyvältä. Ei mahtavalta, mutta riittävän hyvältä, eli taistelusta pystyi jollain tapaa jopa nauttimaan. Pohjimmiltaan kyseessä on vuoropohjainen taistelusysteemi, joka on vain puettu toimintapelin muotoon.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Kyllähän näitä kelpaa katsella ja hypeä nostattaa, kun Deluxe Edition on aloittanut matkan luokseni! Jaa-a, olenkohan koskaan odottanut pääsiäistä yhtä innolla...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus speed2

Final fantasy 7 remake peliä saa jo virallisesti myydä

Jep, tuli tänään pelattua seitsemän tuntia. Tänään oli valinta kumpaa pelaisi, RE3 remakea vai FF7 remakea.

No, pelasin molempia. FF7 vei tunnit 7-3. Voi pojat, että on hyvä peli, taistelut on vaan jotain järisyttävän hauskaa tässä pelissä. Siinä on se samanlainen kiireellisyyden tunne kuin alkuperäisesä korkealla tasolla. Siis käytännössä samanlainen ATB-systeemi, sillä erolla, että perusiskut on nyt sitä toimintapelimallia sen lyöntikomennon antamisen sijaan. Pelaajana siis pyrit käyttämään jokaisen ATB-mittarin täyttymisen mahdollisimman tehokkaasti kuten alkuperäisessä. Tää on bueno.

Enpä muista koska olisin pelannut 10 tuntia päivässä.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Tosiaan selvisi itselle vasta eilen että tuossa on hard mode... sukat alkoi pyörimään jalassa entistä lujempaa. Ja ehkä paras pääsiäinen miesmuistiin.

Nostoja