Final Fantasy VII Remakesta uutta tietoa – tätä on luvassa ensi vuonna

Square Enixin Tetsuya Nomura on paljastanut uutta tietoa ensi vuonna ilmestyvästä Final Fantasy VII Remaken ensimmäisestä osasta. Mukana on niin entuudestaan tuttuja kuin täysin uusiakin asioita.

19.6.2019 11:23

Final Fantasy VII Remaken ohjaaja Tetsuya Nomura kertoi Famitsun haastattelussa muutamia yksityiskohtia pelin ensimmäisen osan sisällöstä. Paljastuksia saatiin niin muutoksista vanhaan kuin täysin uusistakin asioista.

Kuten jo aikaisemmin tiedettiin, ensimmäinen osa on kokonainen peli itsessään, vaikka se kattaakin vain tarinan alkuvaiheet Midgarin kaupungissa. Lisäsisältöä on siis oltava jonkun verran ja vaikka pelin päätarina on pysynyt samana, uusia tapahtumia ja skenaarioita on Nomuran mukaan lukemattomasti.

Uutena lisäyksenä tarinaan nähdään mystiset kohtalon vartijat (trailerillakin nähdyt mustat, sumumaiset olennot), jotka ilmestyvät sankarijoukolle kaikkialla pelimaailmassa. Nomura toivoo, että fanit osaavat arvostaa peliin tehtyjä lisäyksiä.

Peli sisältää myös alkuperäistä enemmän dialogia. Pelaajan vastaukset vaikuttavat siihen, miten kanssakäynti hahmojen välillä etenee ja uusien tapahtumien myötä myös mahdollisuuksia keskustella muiden pelimaailman asukkaiden kanssa on enemmän.

Taistelusysteemistä Nomura paljasti, että aika hidastuu pelaajan avatessa komentovalikon, jolloin tällä on enemmän aikaa tehdä ratkaisunsa. Taistelussa on pyritty stressittömyytteen ja siihen, että pelaaja olisi mahdollisimman uppoutunut sen tuoksinaan.

Pelaajat kohtaavat myös täysin uusia vihollisia, jotka on luotu pelkästään uusintaversiota varten. Jokaisella hahmolla on omat vahvuutensa taistelussa, joten kaikki eivät ole yhtä tehokkaita jokaista vihollistyyppiä vastaan.

Monien fanien iloksi Nomura vahvisti, että hupaisa Honey Bee Inn -kohtaus on pelissä mukana, joskin muokattuna. Nomura perusteli muokkauksia sillä, että kohtaus olisi alkuperäisessä muodossaan aiheuttanut fyysistä epämukavuutta.

Final Fantasy VII Remaken ensimmäinen osa julkaistaan PlayStation 4:lle 3. maaliskuuta 2020.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa