Final Fantasy VII Remakesta uutta tietoa – tätä on luvassa ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy VII Remakesta uutta tietoa – tätä on luvassa ensi vuonna

19.06.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
4
FFVII Remake

Final Fantasy VII Remaken ohjaaja Tetsuya Nomura kertoi Famitsun haastattelussa muutamia yksityiskohtia pelin ensimmäisen osan sisällöstä. Paljastuksia saatiin niin muutoksista vanhaan kuin täysin uusistakin asioista.

Kuten jo aikaisemmin tiedettiin, ensimmäinen osa on kokonainen peli itsessään, vaikka se kattaakin vain tarinan alkuvaiheet Midgarin kaupungissa. Lisäsisältöä on siis oltava jonkun verran ja vaikka pelin päätarina on pysynyt samana, uusia tapahtumia ja skenaarioita on Nomuran mukaan lukemattomasti.

Uutena lisäyksenä tarinaan nähdään mystiset kohtalon vartijat (trailerillakin nähdyt mustat, sumumaiset olennot), jotka ilmestyvät sankarijoukolle kaikkialla pelimaailmassa. Nomura toivoo, että fanit osaavat arvostaa peliin tehtyjä lisäyksiä.

Peli sisältää myös alkuperäistä enemmän dialogia. Pelaajan vastaukset vaikuttavat siihen, miten kanssakäynti hahmojen välillä etenee ja uusien tapahtumien myötä myös mahdollisuuksia keskustella muiden pelimaailman asukkaiden kanssa on enemmän.

Taistelusysteemistä Nomura paljasti, että aika hidastuu pelaajan avatessa komentovalikon, jolloin tällä on enemmän aikaa tehdä ratkaisunsa. Taistelussa on pyritty stressittömyytteen ja siihen, että pelaaja olisi mahdollisimman uppoutunut sen tuoksinaan.

Pelaajat kohtaavat myös täysin uusia vihollisia, jotka on luotu pelkästään uusintaversiota varten. Jokaisella hahmolla on omat vahvuutensa taistelussa, joten kaikki eivät ole yhtä tehokkaita jokaista vihollistyyppiä vastaan.

Monien fanien iloksi Nomura vahvisti, että hupaisa Honey Bee Inn -kohtaus on pelissä mukana, joskin muokattuna. Nomura perusteli muokkauksia sillä, että kohtaus olisi alkuperäisessä muodossaan aiheuttanut fyysistä epämukavuutta.

Final Fantasy VII Remaken ensimmäinen osa julkaistaan PlayStation 4:lle 3. maaliskuuta 2020.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19
Lainaus

Nomura perusteli muokkauksia sillä, että kohtaus olisi alkuperäisessä muodossaan aiheuttanut fyysistä epämukavuutta.

"...I'll rip it off."

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Mielensäpahoittajat. Netti kun kasvoi näihin sfääreihin, niin tämä piipittäminen kaikesta on kyllä yksi paskimmista sivutuotteista. Kaikkea saa varoa, et joku ei vedä marmorinkuulia nenään.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Muutoksia on ilmeisesti mielensäpahoittajien takia tehty niin paljon, että kiinnostukseni lopahti peliä kohtaan kokonaan.

Ilmeisesti myös Tifaa vähennettiin tietoisesti Square Enixin jonkun typerän osaston jota en edes tiennyt, että pelijulkaisija tarvitsee takia.

Vaikka olinkin Tifan uuden ulkoasun kanssa ok, mutta nyt kun tiedän, että muutokset tehtiin juurikin mielensäpahoittajien rauhoittelemiseksi, niin ei kiinnosta antaa omia rahoja moiselle pallittomalle firmalle.

Kiitos tästäkin.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

fyysistä epämukavuutta?? Kenelle?