Final Fantasy VIII Remaster päivättiin uudella trailerilla – seikkailu palaa syyskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy VIII Remaster päivättiin uudella trailerilla – seikkailu palaa syyskuussa

20.08.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
5
Final Fantasy VIII Remastered julkaisupäivä

Final Fantasy VIII viettää 20-vuotisjuhliaan päivittämällä itsensä teräväpiirtoaikakauteen tänä syksynä. Final Fantasy VIII Remastered julkaistaan 3. syyskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja pc:lle.

Paranneltua ulko-asua esitellään julkaisutrailerilla, jolla nähdään alkuperäisen pelin välikohtauksia ja taisteluja. Final Fantasyn virallinen Twitter-tili lupaa pelaajille myös mahdollisuuden kustomoida pelikokemusta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Jämäkkää!

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Aika pahasti pistää silmään frame rate trailerissä

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Tästä on kyllä aikaa kun on läpi tullut pelattua. Vähän kihelmöisi palata, mutta pelin DRAW mekaniikka työntää auttamatta pois.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Taidan olla niitä harvoja, ketkä pitivät kasista seiskaa enemmän. Molempia tuli pelattua reippaasti yli 100 tuntia. Toki nyt saattaisi alkaa häiritsemään ylipitkät Guardian Forcejen videot. PS1:llä nämä näyttivät hienoilta ja nappia tuli hakattua hulluna, että sai mahdollisimman paljon lämää aikaiseksi, mutta enpä tiedä miten nykyään toimii. Tuosta 100 tunnista varmaan valehtelematta kymmenen tuli katsellessa noita pätkiä.

Muuten kyllä kiinnostaa ja joutaa varmaan kokeilemaan, kunhan on ulkona.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Harvinaisen samoilla linjoilla Killen kanssa. PS1:llä parit kerrat läpi vedetty, ja paljon hyviä muistoja jäljellä. Yritin tätä kahteen kertaan aloittaa uudestaan mm. Steamin kautta. Mutta juuri tuo Draw systeemi, ylipitkät GF animaatiot sekä vielä suht. pitkät tallennusvälit veivät pelaamisesta ilon. Toivon mukaan ois FFX tuttu summon animaation lyhennys mukana ja joku järkeistys tuohon Draw mekaniikkaan. Muuten taitaa jäädä FFVIII hylylle. Valitettavan usein lapsuuden ja nuoruuden suosikkipelit eivät kestä ajanhammasta ja on parempi pitää hyvä muistopelistä, kuin pilata hyvä muisto uuden kokemuksen toivossa.