Final Fantasy VIII saapui Steamiin päivitetyin ominaisuuksin

Square Enix on tuonut jälleen yhden klassisen Final Fantasynsa pc:lle hippusen uudistetummassa kuosissa.

6.12.2013 00:34

Viime vuosituhannen viimeiseksi uudeksi Final Fantasyksi jäänyt Final Fantasy VIII on julkaistu uudelleen Square Enixin toimesta pc:lle. Roolipeliklassikkoiden joukkoon laskettavissa oleva seikkailu on parhaillaan saatavilla niin Steamista kuin Square Enixin omasta latauskauppapaikasta 13 eurolla.

Palkkasotilas Squall Leonhartin ja tämän kumppaneiden muisti- ja noitaongelmista kertova rooliseikkailu on varustettu uuden julkaisun myötä muutamilla tuoreilla ominaisuuksilla. Sen ohella, että peli on nyt optimoitu moderneja pc-koneita varten, nähdään mukana saavutuksia, pilvitallennuksia ja kepeitä huijausmahdollisuuksia heille, jotka haluavat joko kikkailla tai suoraviivaistaa pelikokemusta.

Myös aikoinaan alkuperäisen PlayStationin PocketStation-lisälaitteen avulla pelattu Chocobo World -minipeli on löytänyt mukaan.

Vastaavanlainen kepeästi paranneltu tietokoneversio on aikaisemmin nähty myös jo Final Fantasy VII:stä, joka Final Fantasy VIII:n tapaan on jo aikaisemminkin nähty PlayStationin ohella pc:llä. Se universaalisti ja tietenkin yksimielisesti kaikkein parhain Final Fantasy ei vastaavaa käsittelyä aikoinaan kokenut, joten jääkin nähtäväksi, tullaanko sitä jakelemaan vastaavalla tavalla vielä esimerkiksi Steamissa.

Ohessa Final Fantasy VIII:n uusimman version traileri.

Lähde: Square Enix Blog

Lisää luettavaa