Final Fantasy VII:n uusioversio on alkuperäistäkin järkälettä suurempi / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy VII:n uusioversio on alkuperäistäkin järkälettä suurempi

8.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Final Fantasy VII:n uusioversio on alkuperäistäkin järkälettä isompi

Final Fantasy VII:n odotetusta uusioversiosta näyttäisi muotoutuvan esikuvaansakin täyteläisempi pelikokemus.

Peliä kehittävä Square Enix on paljastanut japanilaiselle Famitsu-lehdelle uusioversion sisältävän reilusti ennennäkemätöntä ja -kokematonta materiaalia. Ilmeisesti kyse ei ole pelkistä välianimaatioista tai tarinanpätkistä, vaan alkuperäisen pelin läpikotaisin tuntevia pelaajia hemmotellaan myös toistaiseksi täysin tutkimattomilla uusilla alueilla.

– Pelaajat voivat tutkiskella monia Midgarin kolkkia, joihin he eivät päässeet käsiksi alkuperäisen pelin puitteissa. Haluamme mukaan uusia alueita, joista olemme tehneet todella yksityiskohtaisia, uusioversion ohjaaja Tetsuya Nomura selitti Famitsulle.

Nomuran mukaan uusioversion sisältörikkaus myös tasapainottaa ennestään tuttuja alueita ja ominaisuuksia, jotka saattavat saada lähtöpassit tuoreesta versiosta syystä tai toisesta.

– Sisällön varsinainen määrä vain kasvaa, mies vakuutti haastattelussa.

Lähde: VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Kunhan eivät täysin vanhoja maisemia poista. Muuten kuulostaa kyllä hyvältä, vaikka viimeisimpien uutisten myötä alkoi olla usko koetuksella.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toivottavasti nyt eivät mitään oleellista poista pelistä ja varsinainen tutkiminen ja vapaa liikkuminen olisi mukana, eikä mitään putkijuoksua.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Hyvä kuulla, että sisältöä on tarkoitus olla. Toivottavasti ei ole kuitenkaan pelkkää Midgaria, vaikka vaikuttava alue onkin kyseessä. Chocobo farmit, Cosmo Canyonit ynnä muut tuovat mukavaa vaihtelua ja toivottavasti näistä ei liikaa leikata.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tarkoittaako tämä, että pelissä on vapaa maailma? Loistavaa.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Mitä enemmän pelistä luen, sitä vähemmän se kiinnostaa. Lisäksi alan saada tarpeekseeni tuosta Cloudin nilkkituijotuksesta. Seuraavan kerran käyttäkää jotain muuta kuvaa kuvituksena, kiitos. Onneksi on originaali, joka ei muutu miksikään. Ja jatkan kiltisti Final Fantasy XV:n odottelua, vaikka olisin sitten maailman ainoa ihminen, joka niin tekee (jos käyttää nettikommuuneja mittapuuna).

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Kuulostaa täysin siltä, mitä tuossa aiemmassa uutisessa jossittelin... Eli enemmän sisältöä luvassa, Hienoa! Midgar on kyllä huikea alue. Silloin muinoin ihmetys oli suuri, kun Midgarin jälkeen avautuikin jotain vielä suurempaa eli kokonainen maailma...

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Kuhan pelissä on Gold Saucer monine pikkupeleineen niin hyvä.:) Se Mog seikkailu oli ihan huippu.:D

Nostoja