Final Fantasy X koettavissa taskukoossa alkuvuodesta

Final Fantasy X/X2- HD Remaster -paketin tulo Vitalle on edelleen tapahtumassa. Myös käsikonsolilla päästään potkimaan blitzballia maaliskuussa.

16.12.2013 16:31

Square Enixin varovaisesta markkinoinnista huolimatta Final Fantasy X:n ja Final Fantasy X-2:n HD Remaster -versiot ovat edelleen matkalla PlayStation Vitalle. Japanilaispelitalo vahvisti maanantaina, että taskuversiot pelistä saadaan kauppoihin maaliskuun 21. päivä, jolloin myös PlayStation 3 -versiot julkaistaan.

Toisin kuin alkujaan annettiin ymmärtää, voi Final Fantasy X:n ja Final Fantasy X-2:n ostaa Vitalle sittenkin yhdessä paketissa. Kaupan hyllystä pelin fyysisen version poimiessaan kannattaa kuitenkin huomioida, että vain Final Fantasy X HD:ta voi pelata pelikortin kautta. X-2:ta varten paketista löytyy latauskoodi.

PlayStation 3:lla kummatkin tuotoksista löytyvät suoraan levyltä, mikäli fyysisen paketin sattuu ostamaan. Kyseisestä versiosta kauppoihin on rantautumassa myös taidekirjalla varustettu erikoisversio.

Pelien PlayStation 3- ja Vita-versioista kukin tukee Cross-Save-ominaisuutta. Tallennuksiaan voi näin ollen siirtää kotikonsolilta käsikonsolille ja päinvastoin, mikäli tarve moiselle vain tulee.

Ohessa Final Fantasy X/X-2 HD Remaster -kokoelman eräs viimeisimmistä suuremmista trailereista. Huomioikaa tosin, että se on täynnä juonipaljastuksia.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa