Final Fantasy X/X-2 HD Remaster on saanut vihdoin julkaisupäivän lännessä. Toisin kuitenkin kuin Square Enix alkujaan lupaili, ei kokoelmapakettia nähdä vielä tänä vuonna, vaan sen PlayStation 3 -versio saadaan kauppoihin vasta maaliskuun 21. päivä.

Kuten nimi antaa ymmärtää, tarjoaa paketti pelattavaksi teräväpiirtoversiot sekä Final Fantasy X:stä että Final Fantasy X-2:sta. Molemmat paketista löytyvät pelit perustuvat niiden niin kutsuttuihin International-versioihin, eli ne tarjoavat kaiken mahdollisen pelisisällön, jota pelejä varten on valmiiksi asti työstetty. Mukana jopa nähdään alkujaan vain Japanissa julkaistu X-2:n Last Mission -osio.

Hieman uuttakin tavaraa on myös luvassa. Remaster-versiota varten Square Enix on luonut uuden puoli tuntia kestävän audio-osuuden, joka valottaa hieman X-2:n tapahtumien jälkeistä aikaa. Siinä ohessa pelien musiikkitarjontaa on lisäksi yritetty päivittää hieman korkealaatuisempaan kuosiin.

Myös PlayStation Vitan on ollut määrä saada Remaster-pelit erikseen myytävinä kokonaisuuksina ainakin jossain vaiheessa. Vielä Vitan versioiden julkaisupäivistä ei kuitenkaan ole tietoa.

Ohessa uusi traileri Final Fantasy X/X-2 HD Remasterista. Video sisältää joukon juonipaljastuksia.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa