Final Fantasy XI täyttää 12 vuotta – ja uutta sisältöä vain tulee / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XI täyttää 12 vuotta – ja uutta sisältöä vain tulee

13.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kuluvalla viikolla tulee kuluneeksi 12 vuotta siitä, kun Final Fantasy XI sai julkaisunsa Japanissa. Suosikkisarjan ensimmäistä kertaa massiiviroolipelien maailmaan tutustuttanut tuotos jatkaa eloaan edelleenkin ja vieläpä niinkin hyvin voimin, että uutta sisältöä saadaan peliin taas piakkoin.

Uusi sisältö liitetään osaksi Final Fantasy XI:n maailmaa osana tuoretta päivitystä, joka julkaistaan tulevan torstain aikoihin. Päivityksen mukana peli saa erityisesti joukon Seekers of Adoulin -tehtäviä, mutta mahtuupa mukaan myös esimerkiksi uusia alueita ja varusteitakin. Järjestelmien ja käyttöliittymän hiominenkin jatkuu edelleen.

Kattavan listan lisäyksistä voi kurkata pelin foorumeilta. Myös tuore video väläyttelee hieman, mitä tulevaisuus tuokaan vielä tullessaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän psaijai kuva
psaijai

Oi niitä aikoja. Viittä vuotta pelin parissa viime vuosikymmenne lopulla muistelee lämmöllä. :)

Käyttäjän Tompsoni kuva
Tompsoni

Aikoinaan tuli pelattua aktiivisesti. Nyt ehkä harmittaa, että myi accountin pois. Lopetin joskus siinä pelossa, että serverit suljetaan pian FFXIV:n julkaisun jälkeen. Eipä kuitenkaan siltä näytä. Monta kertaa miettiny, että alottais alusta tän :)