Final Fantasy XII paljastettiin pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XII paljastettiin pc:lle

11.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

PlayStation 4:lle viime vuonna remasteroitu Final Fantasy XII on saapumassa nyt myös pc:lle. Helmikuun 1. päivä Square Enix tuo Steamin kautta myyntiin Final Fantasy XII: The Zodiac Agen noin 50 euron hintaan.

Euroopassa kymmenen vuotta sitten PlayStation 2:lla nähtyyn alkuperäiseen Final Fantasy XII:een nähden The Zodiac Age on ominaisuuksiltaan monin paikoin paranneltu versio kyseisestä pelistä. Pc:llä sitä on viety myös sen verran pidemmälle, että sen luvataan toimivan nyt 60 ruutua sekunnissa pyörivällä ruudunpäivityksellä ja tukevan tarvittaessa ultra leveitä monitoreja. Halutessaan pelaamisen mutkia voi nyt myös oikoa maksimoimalla hahmoilla käytössä olevat raha- ja lisenssipistevarat.

Pelaaja-lehden arvostelun Final Fantasy XII: The Zodiac Agen PS4-versiosta voi lukaista tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

WTF 50€ ?

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Ostoon menee.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Pitkää ovat saaneet odotella :D

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ja tietysti juuri silloin kun olin ostanut PS4-version alennuksesta. Tosin tuo 50 on sellainen hinta vanhasta pelistä etten ihan heti olisi koskenut PC-versioon joka tapauksessa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Bloodborne

Pitkää ovat saaneet odotella :D

Niin tai sitten jos peliä on halunnut pelata se on ostettu PS2:lle tai viimeistään PS4:lle. Veikkaan, että yksikään sielu sitä ei varsinaisesti ole odottanut.

Ja kyllä, tuo 50€ on aivan ryöstöhinta vaikka paras versio pelistä olisikin.

Käyttäjän Samphha kuva
Samphha

Itseasiassa PC-pelaajat pääsivät ensimmäisenä pelaamaan Zodiac versiota englanninkielisenä, sillä alkuperäiseen japaninkieliseen peliin tehtiin enkkupätsi, jonka kautta tämä herkku oli tarjolla jo pitkän aikaa sitten emulaattoripelaajille.

Nostoja