Final Fantasy XIII-2 kestää 30-40 tuntia / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XIII-2 kestää 30-40 tuntia

22.11.2011 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
7
Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy XIII-2:n tarina on noin 30-40 tuntia pitkä. Square Enixin kehittämä roolipelijatkis on siis pituudeltaan FFXIII:a lyhyempi, muttei kuitenkaan ihan lyhkäinen repäisy.

Mikäli kovalevyltäsi löytyy FFXIII-tallennus, saat käyttöösi aiheeseen liittyvän taustakuvan konsolillesi.

Final Fantasy XIII-2 julkaistaan Euroopassa 3. helmikuuta 2012. Peli on suoraa jatkoa Final Fantasy XIII:lle.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Eihän tuo ole juuri yhtään lyhyempi kuin FFXIII, joka oli pituudeltaan myös siinä 40 tunnin tienoilla. Toisaalta 20 tuntia siitä oli tutoriaalia, joten FFXIII-2 on itseasiassa pidempi peli kuin emopelinsä ellei siinäkin ole jotain 10+ tunnin tutoriaalia.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Näin sen pitääkin olla, pitkä ja hyvä yksinpeli = parhautta. Muutenkin aika perus tuo 30 tuntia FF-peleissä, jos pelaa maltillisesti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ostakaa Skyrim jos haluatte pelissä tekemispainotteista vastinetta rahoillenne ;)

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Ihan sopivan pituiselle kuulostaa. Toivottavasti tässä on enemmän sivutehtäviä ja tutkittavaa, että aikaa kuluu myös niihin sitten.

Käyttäjän LordSipuli kuva
LordSipuli

Kai minä sitten pelaan pelini hitaasti, kerta minulla yleensä menee Finaleiden läpäisemiseen se 60-70h. Siihen verrattuna 30-40h on äärettömän vähän.

Käyttäjän Valkoinenleijona kuva
Valkoinenleijona

No mulla menee aina Final Fantasy pelien kanssa se yli 60h. Yksin peliin menee toi 30-40h mainiosti ja tekijät sanoivat, että tässä on paljon sidequesteja joten hyvää tekemistä siis tiedossa. Nyt vaan toivotaan, että itse pelin tarina on hyvä ja putkijuoksua on karsittu jonkin verran.

Käyttäjän takku69 kuva
takku69
Lainaus käyttäjältä LordSipuli

Kai minä sitten pelaan pelini hitaasti, kerta minulla yleensä menee Finaleiden läpäisemiseen se 60-70h. Siihen verrattuna 30-40h on äärettömän vähän.

tuohan ei ole vielä mitään.. :D uudet final fantasyt pelaa kyllä nykyään nopeeta läpi mutta mulla on vieläkin ps2:sen muistikortilla ff10 save, jota on pelattu päälle 370h xD ..ja ohan tuota ff12 pelattu myös yli 100h