Final Fantasy XIII-2 ottaa Steamin haltuun ensi kuussa (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XIII-2 ottaa Steamin haltuun ensi kuussa (päivitetty)

11.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Julkaisupäivä Final Fantasy XIII-2:n pc-versiolle on ampaissut julkisuuteen. Pelin tuorein traileri varmistaa, että seikkailun voi noutaa Steamista joulukuun 11. päivä.

Oletettavasti Final Fantasy XIII-2 tulee maksamaan Steamissa noin 13 euroa. Vastaavaa hintalappua palvelussa on kantanut myös alkuperäinen Final Fantasy XIII, joka sai höyryjulkaisunsa lokakuussa. Ikävä kyllä kyseisen pelin pc-käännös jätti monet myös kylmäksi muun muassa heikoilla grafiikka-asetuksillaan. Muutamat fanimodit ovat sentään korjanneet hieman asiaa.

Final Fantasy XIII-2:n pc-versioon Square Enix on luvannut jonkinlaisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia pelin alkuperäisiin Xbox 360- ja PlayStation 3 -versioihin nähden. Sama lupaus annettiin kuitenkin myös aikoinaan Final Fantasy XIII:sta.

Myös Lightning Returns: Final Fantasy XIII:n on vielä määrä löytää tiensä Steamiin.

Päivitys kello 20.00: Square Enix on kertonut valmistelevansa Final Fantasy XIII:n Steam-versioon päivitystä, joka sallii pelin resoluution vaihtamisen ja grafiikkaoptioilla kikkailun. Mahdollisesti XIII-2 saa siis vielä myös sekin kyseiset ominaisuudet.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Substance kuva
Substance

Vielä en ole XIII-2:ta kokeillut. Kyl tätä varmaan mieluummin pelaa kuin turpaansa ottaa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Muuten tykkään, mutta sekava ja jäin jumiin.

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Toivottavasti tosiaan ovat ottaneet oppia viime Pc-käännöksestä ja tämä olisi pelattavammassa kuosissa, jos näin tapahtuu niin ehdoton ostos! Puoliksi tehdystä en mielelläni lähtisi maksamaan.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

No hyvä että tajusivat antaa niitä asetuksia, eivätkä vain suoraa päätä alkaneet julkaisemaan kaikkia pelejä samoilla vioilla.

Nostoja