Final Fantasy XIV: Endwalker myöhästyy – tässä silti jo mittava julkaisutraileri

Päviitykset 6.01 ja 6.05 siirtyvät nekin. Uusien tehtävien ja alueiden ohella ne tuovat mukanaan muun muassa uuden PvP-kokemuksen.

8.11.2021 10:46

Final Fantasy XIV: Endwalker kokee vielä kepeän lykkäyksen ennen julkaisuaan. Final Fantasy XIV: A Realm Rebornin marraskuun lopulle alun perin suunniteltu neljäs suurempi laajennus ilmestyykin nyt 7. joulukuuta, mitä edeltää lyhyt varhaisjulkaisuvaihe 3. joulukuuta alkaen.

– Lähestyessämme kehitystyön päätöstä ja pelattuani läpi kaiken sisällön tehtävistä taisteluihin, en voinut hillitäny haluani parantaa Endwalkerin laatua. Erityisesti, koska kyseessä on ensimmäinen suuri kulminaatiota Final Fantasy XIV:n tapahtumissa tähän asti, pelin ohjaaja tuottaja Naoki Yoshida selittää.

Jo entuudesta on tiedetty, kuinka Endwalkerin on määrä toimia päätöksenä pelin suuremmalle Hydaelyn & Zodiark -tarinalle ja sen myötä myös eräänlaisena uutena alkuna pelille.

Lykkäysilmoituksesta huolimatta Endwalkerin mittava julkaisutraileri on nyt kuitenkin jo ulkona. Noin neliminuuttinen pätkä tarjoaakin uuden tyylitellyn näytteen tulevaan sisältöön aina tarinallisista vivahteista uusiin alueisiin ja luvassa oleviin vähän suurempiinkin koitoksiin.

Mitä tulee Endwalkerin julkaisua seuraaviin 6.01- ja 6.05-päivityksiin, ne ovat ne odotettavissa nyt 21. joulukuuta ja 4. tammikuuta. Niiden on määrä laajentaa Final Fantasy XIV:tä sisällösesti jo muutamilla lisähaasteilla.

Myös uusi Crystal Conflict -niminen PvP-pelitila tekee 6.01:n myötä tuloaan. Tarkoituksena sillä olisi tarjota lyhyitä ja pienen mittakaavan mahdollisuuksia ottaa mittaa muista pelaajista yksinkertaisin säännöin kahden viisihenkisen tiimin välillä. Luvassa ovat Casual-, Ranked- ja Custom-ottelumahdollisuudet.

Yksityiskohtaisemmin 6.0-päivityksien antia esiteltiin osana uusinta Letter from the Producer LIVE -verkkolähetystä. Myös sen voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Lähde: The Lodestone

Lisää luettavaa