Final Fantasy XIV: Endwalker päivättiin – uusia trailereita, ammatti ja muuta paljastettu / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XIV: Endwalker päivättiin – uusia trailereita, ammatti ja muuta paljastettu

15.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Final Fantasy XIV: Endwalker, Final Fantasy XIV, Final Fantasy 14, FFXIV, FF14, Endwalker, MMO, square enix, julkaisupäivä

Final Fantasy XIV:n seuraava suurempi lisäosa Endwalker julkaistaan 23. päivä marraskuuta, Square Enix on vahvistanut. Pelaamaan päästään tietysti niin Windows- ja Mac-koneilla, PlayStation 4:llä kuin Final Fantasy XIV:n tuoreimman version myötä myös PlayStation 5:llä.

Pelin järjestykesssään neljättä laajennusta esiteltiin aina vain tarkemmin parhaillaan käynnissä olevassa Final Fantasy XIV Digital Fan Festival -tapahtumassa. Mukanaan tapahtuma on tuonut julkaisupäivän ohella runsaasti varsinkin videomateriaalia pelistä aina uutta pitkää animaatiotraileria ja kepoisampi esittelypätkiä myöten.

Videot esittelevät paljon varsinkin Endwalkerin uusia alueita, kuten kuuhun sijoittuvaa Mare Lamentorumia. Jo aiemmin paljastuneen Sage-ammatin ohella julki on tullut myös uusi vahingontekoon erikoistunut Reaper-hahmoluokka ja pelin lajitarjontaa monipuolistavat miespuoliset vierat.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja