Final Fantasy XIV sai vihdoin eurooppalaisen datakeskuksensa / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XIV sai vihdoin eurooppalaisen datakeskuksensa

21.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Square Enixin pitkään Eurooppaan lupaama oma Final Fantasy XIV -datakeskus on viimein aloittanut toimintansa tällä viikolla. Tapahtuma on siinä mielessä merkittävä eurooppalaisille pelaajille, että sen pitäisi muun muassa karsia mahdollisia latenssi- ja muita yhteysongelmia pelissä.

Eurooppalaisille omistettu datakeskus kantaa pelissä nimeä Chaos. Samannimistä datakeskusta on suositeltu eurooppalaisten käyttöön ennenkin, mutta aiemmin se on palvellut pelaajiaan niinkin pitkältä kuin Pohjois-Amerikasta käsin.

Mikäli Final Fantasy XIV:ää on pelaillut jo Chaosia hyödyntäen, ei datakeskuksen siirtymisen Eurooppaan pitäisi pakottaa pelaajiaan minkäänlaisiin toimenpiteisiin.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tuli hommattua toi julkaisussa mut peli vielä kokeilematta. Vasta kokeilin päällelaittoa, mut peli ei suostunut meneen jostain valikosta eteenpäin. Eli tiedossa voi olla sellainen mukava jippii kokemus kunhan sen joskus aloitan. Pelin pituus on antanut odottaa sopivaa hetkeä ja fiilistä. Varmaan ehtii jo kuukausimaksullisuuskin poistua ennenkuin ehdin sen pariin. :)