Final Fantasy XV ahtautuu ensi viikolla taskukokoon / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV ahtautuu ensi viikolla taskukokoon

30.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Final Fantasy XV:n yllättävä mobiiliversio Final Fantasy XV: Pocket Edition julkaistaan ensi viikolla 9. helmikuuta. Square Enix on hehkuttanut päiväyksen koskevan ainakin iOS-versiota, mutta pelin pitäisi saapua vielä myös Android- ja Windows 10 -laitteille.

Pocket Edition on varta vasten mobiililaitteita varten rakennettu kevytversio Final Fantasy XV:stä. Toiminnan lisäksi myös sen rakenne poikkeaa melkoisesti pääpelistä, sillä se on jaoiteltu kymmeneen erikseen ladattavissa olevaan lukuun. Näistä ensimmäinen on ilmainen, luvut kaksi sekä kolme kustantavat euron kappale, kun taas luvut 4-10 ovat neljä euroa kappale.

Pelin voi ostaa kyllä myös kokonaisena 20 eurolla.

Pc:llä varsinainen Final Fantasy XV nähdään myös pian, sillä Final Fantasy XV: Windows Edition julkaistaan 6. maaliskuuta. Tuolloin konsoleille tuodaan uusi Royal Edition -myyntipaketti.

Lähde: Final Fantasy XV (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Äkkiseltään tuo hinnoittelu- ja myyntitapa vaikuttaa toimivalta. Muutenkin pidän ideasta että tehdään pelistä alustalle sopivampi sovitus. Tulee mieleen ne ajat kun kilpailevien konsolien samannimiset pelit saattoivat olla ihan erilaisia.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Näyttää kyllä hauskalta ja allekirjoitan ehdottomasti ajatuksen, että AAA-peleistä julkaistaisiin tällaisia kevytversioita mobillilaitteille, mutta jos peli on typistetty kovin tiukaksi putkijuoksuksi, niin kyllä se silloin vähän liikaa hukkaa alkuperäisteoksen hengestä. Pelikuvassa näkyy vähän huolestuttavasti tuollaisia pelialuetta rajaavia "kiviaitoja".

Ei toisaalta maksa mitään kokeilla, joten pitää tämä nähdä kuitenkin omin silmin ennen lopullista tuomiota.

Nostoja