Final Fantasy XV -ohjaajan seuraava peli on fantasiaroolipeli paralympialaisista / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV -ohjaajan seuraava peli on fantasiaroolipeli paralympialaisista

13.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Square Enix -veteraani Hajime Tabata on julkistanut ensimmäisen pelin uudelta JP Games -studioltaan. Yhteistyössä kansainvälisen paralympiakomitean kanssa japanilaisstudio on ottanut vastuulleen kehittää The Pegasus Dream Tourin, joka on virallinen paralympialaisten innoittama urheilurooliseikkailu.

Peliä on lähdetty tekemään Tokion lähestyvien paralympialaisten kunniaksi, joskin se ottaa aiheeseen fantastisemman lähestymistavan. Urheileminen tapahtuu näin ollen fiktiivisessä Pegasus Cityssa hyödyntäen pelihahmojen sisällä piileviä erikoisvoimia.

Tarkoituksena pelillä olisi auttaa lisäämään tietoisuutta paralympialaisissa erityisesti nuorten keskuudessa. Julkaisunsa se on saamassa ensi vuonna useilla eri alustoilla, "kuten älypuhelimilla".

Lähde: The Pegasus Dream Tour (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Mielenkiintoinen aihevalinta jännällä idealla. Näin pelit voivat lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä hauskalla tavalla. Mielenkiinnolla seuraan tätä peliä.

Peleillä olisi iso potentiaali kuvata esimerkiksi liikuntarajoitteisen tai vammaisen henkilön elämää. Mitä olen liikuntarajoitteisten ihmisten elämää nähnyt, ovat monet arkisista asioista selviytyminen aikamoista Dark Soulsia. Aihetta ei kuitenkaan välttämättä tarvitse kuvata ankean arkisesti, vaan mukana voisi olla tämän pelin tavoin fantasiaelementtäjä.

Nostoja