Final Fantasy XV saa toisen demon / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV saa toisen demon

28.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Final Fantasy XV saa toisen demon

Maaliskuinen Episode Duscae ei jää Final Fantasy XV:n ainoaksi demoversioksi.

Kiinalaiselle VGTime-pelisivustolle antamassaan tuoreessa haastattelussa FF XV:n ohjaaja Hajime Tabata vihjailee työn alla olevasta uudesta demosta. Tiedossa ei ole, mitä demo tulee pitämään sisällään tai kuinka se tullaan julkaisemaan. Miehen epämääräisten kommenttien ja käännöskielimuurin vuoksi on myös vielä vaikea päätellä, tuleeko uusi demo olemaan täysin irrallinen jo kertaalleen päivitetystä Episode Duscaesta. Selvää kuitenkin on, että demo saadaan varmasti sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

Tabata mainitsee haastattelussa myös Square Enixin suunnitelmat jonkinlaisen julkaisun jälkeisen ilmaisen lisäsisällön varalle, mutta ei ilmeisesti valota niitä yksityiskohtaisemmin. Monille Final Fantasy -faneille tuttua FF XV-2 -henkistä jatko-osaa ei Tabatan mukaan viidennelletoista pelille ainakaan tällä hetkellä kaavailla.

Final Fantasy XV ilmestyy ensi vuoden puolella näillä näkymin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, mutta Tabatan mukaan pc-julkaisukaan ei ole täysi mahdottomuus.

Lähde: VG247, VGTime

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Jos uskoisin erinäisten nettifoorumeiden jatkuvaa porua ja nillittämistä FFXV:stä, niin sen perusteella olisin ehkä maailman ainoa ihminen, joka innostuu tästä uutisesta. Päivityksen jälkeinen Episode Duscae on aivan loistavaa pelattavaa; taistelusysteemi on notkea ja intuitiivinen, maailma näyttää hyvältä (ruudunpäivitys vähän takkuilee ja resoluutio on mitä sattuu, mutta siitä se voi vain parantua) ja heebojen vuorovaikutus sydämellistä ja uskottavaa. Alkujaan konsepti "emopoikapoppoosta" tien päällä tosiaan vieroksutti, mutta episodi näyttää, että homma toimii. Ehkäpä uudessa demossa tavataan kaikkien inhokki Lunafreya, jolla Tabata "kehtasi" korvata Final Fantasy versus XIII:n "ihanan" Stellan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kunhan ei tarvitse toista peliä sen takia ostaa.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Hyvä juttu. En oikeen vakuuttunut edellisestä. Näytti hyvältä, mutta en vaan saanut mitään "touchia" peliin. Taistelu tuntui tosi vaivaiselta. Toki siihen varmaan tottuis pelatessa sitten paremmin, mutta tosiaan tuon perusteella en vakuuttunut.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Kyllä FFXV edelleenkin kiinnostaa, vaikka FFXIII kova pettymys olikin. Hirveästi en taistelusysteemistä perustanut kun pelasin demoa, mutta olen pelannut vain ensimmäistä versiota eikä parannuksia ole tullut vielä testattua.

Nostoja