Final Fantasy XV saattaa saada ilma-aluksia Just Cause 3 -teknologialla / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV saattaa saada ilma-aluksia Just Cause 3 -teknologialla

10.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Mikäli Final Fantasy XV vielä joskus valmistuu, saattaa siitä jokin päivä löytyä hippusen verran Just Cause 3:a. Uuden Final Fantasyn ohjaaja Hajime Tabata on paljastanut Famitsu-lehden haastattelussa, että Square Enix ja Avalanche Studios ovat käyneet keskusteluja teknisestä yhteistyöstä, jonka voimin Final Fantasy XV:een voitaisiin vielä saada varsin vapaasti lennettävissä olevia ilma-aluksia.

– Henkilökohtaisena tavoitteenani on tuoda peliin ilma-aluksia, jotka kykenevät täysimittaiseen lentämiseen. En ole varma kykenemmekö saamaan niitä aikaiseksi pelin julkaisuun, mutta koen että meidän pitäisi silti tehdä tämä, vaikka se tarkoittaisi ominaisuuden lisäämistä myöhemmin latausmuodossa, Tabata selitti peliblogi Siliconeran käännöksen mukaan.

Tabatan mukaan Avalanchen ja Squaren välinen tekninen yhteistyö on vielä vasta hyvin alkutekijöissa. Vaikka Square Enix onkin uuden Just Cause -pelin julkaisija, avasi Final Fantasy -tiimi keskustelun Avalanchen kanssa vasta viime maaliskuun Game Developers Conference -tapahtuman yhteydessä Just Cause 3:n lentoteknologian vakuutettua kehittäjät. Paljon on vielä siis tapahduttava ilma-alusten suhteen ennen niiden valmistumista ja vieläpä varsin viime hetkillä, sillä Square Enixin mukaan sen tavoitteena on julkaista Final Fantasy XV ensi vuonna.

Haastattelussaan Famitsun kanssa Tabata on myös valaissut, että peli on tällä hetkellä parhaimmillaan noin 75-prosenttisesti "valmis". Pelin valmiuteen hän ei laske mukaan vain sen japanilaista versiota koskevia osia, vaan myös lokalisointityön.

Lähde: Siliconera (1), (2), Famitsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja