Final Fantasy XV on vuoden vanha – taistelu monipuolistuu ja uutta sisältöä on suunnitteilla

Final Fantasy XV:n laajeneminen ja päivittyminen ei päättyne vielä ensi vuonnakaan. Vielä joulukuussa pelissä nähdään vielä myös yhtä jos toista.

1.12.2017 17:06

Final Fantasy XV:n virallisesta julkaisusta on tullut kuluneeksi tällä viikolla täysi vuosi. Square Enix on käyttänyt tilaisuuden hyväksi kertomalla hieman, miltä pelin tulevaisuuden näkymät näyttävät seuraavaksi.

Ensin näin joulukuussa Final Fantasy XV:een sopii odottaa kahta asiaa. Toinen näistä on tietysti uusi 13. joulukuuta julkaistava maksullinen lisäosa Episode Ignis, jonka on vahvistettu nyt sisältävän parikin erilaista läpipeluureittiä sekä mahdollisuuden taistella pääpelin päähenkilönä toimivaa Noctisia vastaan. Video materiaalia sekä Episode Ignisin alusta että Noctis-taistelusta löytää alta.

Toisena uutena asiana Final Fantasy XV:een julkaistaan Episode Ignisin aikoihin myös tuore päivitys. Tämän pitäisi monipuolistaa pääpelin taistelua varsin melkoisesti, sillä se tarjoaa viimein mahdollisuuden vaihtaa pelattavissa olevaa hahmoa minkä tahansa pelin sankarin välillä. Myös siitä on tarjoiltu jo pelikuvanäyte

Ensi vuotta varten Squarella on myös vielä suunnitelmia pelin varalle. Pelin ohjaaja Hajime Tabata on kertonut, että hän haluaisi tuoda vielä ainakin kolme uutta Episode-tyylistä lisäosaa peliin. Yksi näistä voisi esimerkiksi tarkistaa pelin Ardyn-hahmoa ja yksi vuorostaan Lunaa. Nämä tuntuvat olevan tällä hetkellä kuitenkin vasta hyvin varhaisella suunnitteluasteella.

Lähde: Gematsu (1)(2)

Lisää luettavaa