Final Fantasy XVI on valmistunut – julkaisu lähestyy kovaa vauhtia / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XVI on valmistunut – julkaisu lähestyy kovaa vauhtia

1.04.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Final Fantasy XVI:n pääasiallinen kehitystyö on viimein valmistunut.

Kehittäjä Square Enix on kertonut pelin sosiaalisen median kanavissa Final Fantasy XVI:n "menneen kultaan". Termillä viitataan pelin kehityksen valmistumiseen siihen pisteeseen, että levyjen monistaminen voidaan aloittaa jakelua varten.

Final Fantasy XVI:n julkaisuun on kehityksen valmistumisesta huolimatta vielä aikaa. Pelin on määrä ilmestyä PlayStation 5:lle 22. kesäkuuta.

Roolipelin on määrä ilmestyä myöhemmin ainakin pc:lle. Pelin pc-versiolle ei ole vielä annettu julkaisuaikataulua. Square Enix on kuitenkin kertonut, ettei peliä julkaista pc:lle ainakaan puoleen vuoteen PS5-version julkaisun jälkeen. Näin ollen Final Fantasy XVI pysyy vain PS5-pelaajien ilona ainakin kuluvan vuoden ajan.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

Devil may fantasy XVI

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Uusi FF kiinnostaa aina, eikä tämä ole poikkeus. Loistavaa, että aikataulu pitää ja kyllähän tässä odotuksia vielä ehtii nostaa melkoisesti lisää kohti juhannuksen julkaisua.
Ja uusin Pelaaja kyllä antoi tähän lisäpotkua, kun sisälsi niin kiinnostavan ennakon! Tekijätiimi todellakin tuntuu tienneen mitä haluavat ja millä tavalla sen haluavat pelaajille tarjoilla.
Antaa tulla vaan, olen valmis (jo nyt).

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Vaikka peliä on uudistettu radikaalisti, ehkä totutusta Final Fantasy pelistä. Jotenkin ennakoi hype tämän pelin kanssa on erittäin korkealla. Ja juuri uutena Final Fantasy sarjan pää pelinä.