Final Fantasy XVI:n julkaisutraileri on täällä! / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XVI:n julkaisutraileri on täällä!

25.05.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
4

Final Fantasy -roolipelisarjan seuraava osa on saanut julkaisutrailerinsa.

Final Fantasy XVI:n julkaisua saadaan odottaa vielä tovin verran, mutta peli sai siitä huolimatta julkaisutrailerinsa viimeöisessä PlayStation Showcase -tilaisuudessa. Traileri keskittyy esittelemään pelin tarinaa julkaisun alla.

Salvation-nimeä kantava traileri esittelee sekä pelin päähahmo Clive Rosfieldiä että Valisthean pelimaailmaa, jossa ihmiset hyödyntävät kristallivuoria yltäkylläisyyttä tuovan taianomaisen energian lähteenä. Äitikristallien valo alkaa kuitenkin hiipua, mikä johtaa kansat konfliktin ja kärsimyksen polulle.

Final Fantasy XVI julkaistaan PS5:lle 22. kesäkuuta. Peli saapuu myöhemmin myös pc:lle.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Kyllä tämä varmasti tulee pelattua joskus. Ensimmäinen FF sitten PS2 aikojen, joka saa anteenit värähtelemään. Edelleenkään en ole vakuuttunut tuosta yhdellä hahmolla pelaamisella, taitaa pääpaino kuitenkin olla siinä koko pelissä elleivät ole pitäneet piilossa mahdollisia hahmoja jotka tulee mukaan pelin edetessä. Se on ollut yksi FF-sarjan peruselementeistä ja en pidä siitä jos se puuttuu. Muutenkin jotenkin Devil May Cryn ja Monster Huntermainen viba. Summon taistelut tosin näyttää päheiltä, toivottavasti ei ole vain animaatioiden katsomista ja muutamam hyökkäyksen spämmimistä, taktiikkaa pitää olla niissäkin, että ne pysyvät mielenkiintoisina.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Jessss, alle kuukausi enää!<3

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Mitä katsonut nyt preview niin tulee olemaan taas rautainen pääsarjan FF peli. Moni sarjan fani saattaa kyllä vetää herneen nenään kaikesta uudistuksista. Mutta itse odotan kyllä eniten tätä peliä koko vuonna.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Tämä on kyllä sellainen peli, joka saa aikaan vain positiivista värinää!
Pelin todella laadukkaasta ja hiotusta julkaisusta puhuu uutinen, että tälle ei julkaista ollenkaan ns. julkaisupäivitystä, vaan pelin voi käynnistää suoraan ja alkaa pelaamaan, kuten silloin kauan, kauan, kauan sitten... kun tämä tapa oli sääntö. Aikaa jota kukaan tuskin muistaa tässä peruutusten, myöhästymisten ja keskeneräisten pelijulkaisujen luvatussa ajassa.