Final Fantasy XVI:n kehitys etenee jouhevasti – tarina paketissa ja englanninkieliset äänitykset loppuvaiheessa / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XVI:n kehitys etenee jouhevasti – tarina paketissa ja englanninkieliset äänitykset loppuvaiheessa

12.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Final Fantasy 16 Square Enix

Square Enix edistyy hyvin Final Fantasy XVI:n kehityksessä.

Pelijätti kertoi jo viime vuoden lokakuussa, että Final Fantasy -pelisarjan seuraavan osan peruskehitys oli valmis ja tarinakin loppusuoralla. Naoki Yoshida, Yosuke Saito ja Yoko Taro keskustelivat jälleen pelistä ja sen kehitysvaiheista äskettäisessä Final Fantasy XIV -erikoislähetyksessä. Tuottaja Yoshidan mukaan pelin päätarinaskenaario on nyt kiveen hakattu ja englanninkieliset ääniraidat nauhoitettu lähes kokonaan.

Tarkempien Final Fantasy XVI -uutisten julkistamisen osalta Yoshida totesi, ettei mitään uutta paljasteta ennen kuin hän on tyytyväinen. Ohjaaja haluaa seuraavan ilmoituksen olevan jotain, joka vakuuttaa kaikki ostamaan pelin.

– En pidättele lisätietoja huvin vuoksi. Haluan esitellä pelin kuin "Bam!", Yoshida summasi.

Kehitystiimi ei täten usko Final Fantasy XVI:n suhteen olevan mitään uutta esiteltävää Tokyo Game Show 2021:een mennessä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 30. syyskuuta – 3. lokakuuta.

Final Fantasy XVI on kehitteillä PlayStation 5:lle, mutta myös ainakin pc-versio on hyvin todennäköinen.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Pikkuisen erilainen kehitystaival kuin viidentoista kohdalla. Tai voihan tämäkin vielä myöhästellä ja joutua ongelmiin, mutta lienevät ottaneen oppia.

Nostoja