Final Fantasy XV:lle suunnitteilla neljä uutta episodia seuraavalle parille vuodelle / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV:lle suunnitteilla neljä uutta episodia seuraavalle parille vuodelle

24.02.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
10

Square Enix on paljastanut tuovansa neljä uutta maksullista lisäepisodia Final Fantasy XV:lle kuluvan ja ensi vuoden aikana.

Pelin ohjaaja Hajime Tabata paljasti viime vuonna suunnittelevansa kolmea uutta episodia, joten joukkoon on lisätty yksi lisää.

Tuolloin Tabata kertoi kolmen lisäepisodin ilmestyvän vuoden 2018 aikana, mutta tuoreimpien suunnitelmien mukaan jaksoja saatetaan levittää nyt vuodelle 2019 saakka. Taustalla on tekijöiden halu pitää kehitysaika suotuisana kunkin episodin kohdalla.

Lisäepisodien lisäksi kehittäjät harkitsevat myös muunlaisen sisällön tuomista Final Fantasy XV:een, sillä heidän mukaansa pelaajat eivät ole enää kiinnostuneita ainoastaan päätarinan aukkojen tilkitsemisestä.

Seuraava episodi kantaa nimeä Episode Ardyn ja keskittyy nimensä mukaisesti tuoreimman osan pääpahikseen. Yksi episodeista saattaa puolestaan keskittyä Lunaan, mutta tätä ei ole vielä varmistettu.

Final Fantasy XV on saatavilla PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pc-versio ilmestyy 6. maaliskuuta.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Muistan kun pelit myytiin kokonaisena.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itseäni ei pelien pilkkominen pahemmin haittaa, varsinkin kun FFXV on edelleen kesken. Luulin tosiaan, että tuleva "kuninkaallinen versio" tulisi olemaan se täydellinen laitos. Tulee olemaan kurjaa niillä, jotka joutuvat odottamaan vuoteen 2020, että saavat kyseisen pelin hyllyynsä...

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Tämä kaikki on Final Fantasy 13 vika koska ,Silloin tuli 3 osaa Lighting tarinaa.Tämä on sitä helppo rahaa itse ostan vaan pääsarjat eli seuraavaksi 16 tai jollei se ole netti versio..FF netti versiot on huonoja en tue lainkaan..odetetuin FF on remake 7 ..

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

*Sormet ristiin ja uhrilahjat tulille* Episode Luna, Episode Luna, Episode Luna.....

Käyttäjän pandemic kuva
pandemic
Lainaus velor85

Tämä kaikki on Final Fantasy 13 vika koska ,Silloin tuli 3 osaa Lighting tarinaa.Tämä on sitä helppo rahaa itse ostan vaan pääsarjat eli seuraavaksi 16 tai jollei se ole netti versio..FF netti versiot on huonoja en tue lainkaan..odetetuin FF on remake 7 ..

Ota huomioon kuitenki, että ff 13 trilogia oli jokainen kuitenki lähemmäks 30-50 tunnin pelejä. Tämä uusin final fantasy nyt alkaa haisemaan melkoselta rahastukselta, kuten season pass pelit yleensäkkin. Ja jos oikein muistan niin tuo ff 7 remakekin julkaistaan palasina

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Joku Sankari

Muistan kun pelit myytiin kokonaisena.

Peli kestää netin mukaan about 90 tuntia kun tekee kaiken ja sellaiset 27 tuntia tarinan osalta. Mitä ihmiset vaatii pelitunneiltaan että on "kokonainen" peli? Itsellä tämä roikkuu sen takia kaapissa että en jaksa aloittaa näin massiivista teosta vaan valitsen jatkuvasti jonkin lyhyemmän teoksen. Veikkaan että vajaassa 30 tunnissa saa finaalia fantasya ihan tarpeekseen grindailla.

Lainaus Sundance Kid

Itseäni ei pelien pilkkominen pahemmin haittaa, varsinkin kun FFXV on edelleen kesken. Luulin tosiaan, että tuleva "kuninkaallinen versio" tulisi olemaan se täydellinen laitos. Tulee olemaan kurjaa niillä, jotka joutuvat odottamaan vuoteen 2020, että saavat kyseisen pelin hyllyynsä...

Ei haittaa varsinkaan jos se pilkkominen ei ole pilkkomista vaan ihan lisäosia. Nämä tietyt ihmiset vain näkevät pilkkomista sun muuta joka tapauksessa vaikka harvassa on kyse siitä että oltaisiin lohkottu valmiita osia erilleen.

Itsekin tosin luulin että kunkku-versio olisi ollut se ultimaattinen paketti. Se onkin ainoa harmi tämän osalta. Toisaalta kuten yllä kirjoitin; en edes kummemmin kaipaa megalomaanisia pelitunteja joltain finaalilta fantasialta. Ainoastaan pieni keräilijä sisälläni haluaisi pelit yhteispaketissa. Witcher 3:n kaksi lisäriä olivat about keskivertopelin mittaisia laajennoksia mutta useamman kerran olen silti harkinnut sen gotyn ostoa ihan sen takia että saisi ne samaan pakettiin eikä vain bitteinä kovolle.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Itselle peli oli ilmainen joten ei haittaa yhtään. Tosin sain ilmaispelini mukana session pass lärpykän, joten tulee milloin tulee loput pelistä. PC version tosin ostin ja siitäkin sain -10%.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna
Lainaus Joku Sankari

Muistan kun pelit myytiin kokonaisena.

Niin tätäkin myydään.

Lainaus Sundance Kid

Itseäni ei pelien pilkkominen pahemmin haittaa, varsinkin kun FFXV on edelleen kesken.

Vaikka peli julkaistiinkin hiukan hiomattomana, ovat vuoden mittaan tulleet päivitykset korjanneet tämän ongelman. Nykyään kyseessä on koherentti kokonaisuus siinä misssä muutkin markkinoilla olevat pelit, eikä argumentilla keskeneräisyydestä ole mitään pohjaa. Toki myönnän, että peliin julkaistut DLC:t tukevat tarinaa siinä määrin, että ne vaikuttavat itse pääpelistä saatavaan kokemukseen, mutta kyllä se pääpelikin itsessään tarjoaa varsin valmiin kokonaisuuden.

Lainaus pandemic

Tämä uusin final fantasy nyt alkaa haisemaan melkoselta rahastukselta

Siis jos fanit kinuavat lisää contentia, ja sitä sitten tehdään pelaajien toivomuksesta, niin tämä on sitten rahastusta? Ei näitä lisäreitä tarvitse ostaa, jos ei halua.

Mutta joo, tavallaan itsekin olisin jo toivonut, että tuo Royal Edition olisi ollut se "complete" versio pelistä. Pelien lisäosia on mukavampaa pelata, kun ne saa kaikki yhdellä kertaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ostan pelin sitten kun se on oikeasti valmis ja myydään kokonaan yhdessä paketissa järkevään hintaan.

En aio tukea tällaista perseilyä sitten yhtään.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Kun täällä ihmetellään sitä että peliin lisäillään jälkikäteen lisää tavaraa, niin ottakaa huomioon että myös fanit itse nimenomaan haluavat näitä täydennyksiä koska alkuperäinen peli jäi tarinaltaan sen verran laihaksi. Näitä nimenomaan vaaditaan. (Itsekin odotan että vihdoin pääsisi Lunan puolen tarinasta näkemään.) Ja kyllähän sen järki sanoo että jälkikäteen yritetään pitää peli elossa varsinkin kun näiden AAA-pelien kehitys vain venyy ja venyy yhä pidemmäksi. Onhan Final Fantasy nyt pidettävä pinnalla kun seuraavaa pääosaa saa odottaa taas se seuraavat viisi vuotta...

Eri asia sitten että miksi kaikkea piti alunperin karsia pois että sitten pitää jälkikäteen korjailla, ja kyllähän nuo Royal Editon XVII23 -versiot ovat kyseenalaisia, kun kerran vielä lisää tavaraa on tulossa tulevaisuudessa. Siinä on turhan rahastuksen makua, tällaisilla "väliversioilla". Sen sijaan oikeissa DLC-paketeissa en näe mitään väärää, niitä ruvettiin harrastamaan heti kun nettisysteemi konsoleissa alkoi pelittää paremmin. Samalla tavoin maksoin extraa Mass Effect -trilogian lisäreistä, jotka olivat vieläpä varsin olennaisia osia tarinaa. "Kokonaisia" pelejä ei ole julkaistu sitten Ps2 aikojen.

Nostoja