Maaliskuun lopulla PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle julkaistu Final Fantasy: Type-0 HD ei näytä jääneen ilman pelaajien huomiota. Square Enix on saanut vahvistettua, että PSP:llä alkujaan nähdyn rooliseikkailun teräväpiirtoversiota on toimitettu tähän mennessä jälleenmyyjille nyt yli miljoonan kappaleen edestä. 

Eittämättä pelin houkuttelevuudessa on auttanut sen ensimmäisten kopioiden mukaan pakattu Final Fantasy XV:n demo Episode Duscae. Demoon liittyen Square Enix onkin järjestämässä huhtikuun 28. päivä kello 9.00 Suomen aikaan Active Time Report -verkkolähetyksen, jossa pelin ohjaaja Hajime Tabata on aikeissa keskustella hieman pelaajien demosta antamasta palautteesta.

Active Time Report -lähetyksiä on tavanomaisesti voinut seurata Square Enix Presents YouTube -kanavan kautta. Palautetta Final Fantasy XV:stä on voinut antaa pelin kotisivujen kautta.

Toki myös Final Fantasy XIV:n suhteen Square Enix on myös ollut hiljattain semiaktiivinen. Peliin kesäkuussa julkaistavasta Heavensward-lisälevystä on saapunut nyt nimittäin nähtäville sen alkuanimaatio, joka summaa hieman, millaisissa tunnelmissa laajennuksessa lähdetään seikkailemaan.

Videon voi katsastaa ohesta. Huomioithan kuitenkin, että se sisältää juonipaljastuksia Final Fantasy XIV:n pääseikkailun lopputapahtumista.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa