Final Fantasy XV:n ensimmäinen tarinalaajennus tuo takaisin klassisen Gilgamesh-pahiksen / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV:n ensimmäinen tarinalaajennus tuo takaisin klassisen Gilgamesh-pahiksen

15.12.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
2
Final Fantasy XV

Marraskuun lopulla ilmestynyt Final Fantasy XV on saamassa reilusti lisäsisältöä. Nyt aiheen tiimoilta on saatu lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Ensimmäinen maksullinen tarinalaajennus Episode Gladio seurailee pääpelin matkan varrella kuvioista hetkeksi kadonnutta Gladio-lihaskimppua. Arven kasvoihinsa saanut Gladio kohtaa omien seikkailujensa aikana Final Fantasy -sarjan aiemmistakin peleistä tutun Gilgamesh-pahiksen. Pelaajan ei tarvitse tampata kertaalleen koluttuja maisemia, vaan episodin juoni vie Gladion pääpelistä tuttujen alueiden ulkopuolelle. Myös Ignis ja Prompto saavat myöhemmin omat tarinaepisodinsa.

Square Enix paljasti vastikään, että positiivista pöhinää herättänyt seikkailu saa tulevaisuudessa erityisesti tarinakokemuksen loppupuolta paikkailevan ilmaispäivityksen. Kehittäjien suunnitelmissa on myös tuoda karkeloihin uusia pelattavia hahmoja sekä moninpeliominaisuuksia.

Final Fantasy XV:n pariin päästään Xbox Onella sekä PlayStation 4:llä.

Lähde: VGA247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Juuri eilen pelasin kyseisen kohdan, jossa Gladio poistuu tiimistä ja hänet korvaa joku toinen. Nyt vain pitäisi päättää, pelaanko pelin läpi päivitettynä vai alkuperäisenä versiona...

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Sundance Kid

Juuri eilen pelasin kyseisen kohdan, jossa Gladio poistuu tiimistä ja hänet korvaa joku toinen. Nyt vain pitäisi päättää, pelaanko pelin läpi päivitettynä vai alkuperäisenä versiona...

Gladiolus-sisältöhän on siis maksullista, eikä kuulu näin ollen Square Enixin ilmaisiin tarinalaajennussuunnitelmiin.

Nostoja