Final Fantasy XV:n karttabugi paljastaa uusia käyttämättömiä pelialueita

Final Fantasy XV:n laaja maailma näyttäisi joutuneen uudella videolla osittain leikatuksi tai vaihtoehtoisesti odottaa uutta lisäsisältöä.

10.1.2017 08:57

Final Fantasy XV:n pelattavissa oleva maailma on osoittautunut todellisuutta suuremmaksi vastikään paljastuneiden lisäalueiden myötä.

YouTube-käyttäjä Fotm Hero on onnistunut pääsemään karttabugia hyödyntäen pelattavien alueiden ulkopuolelle ja löytänyt valtavia käyttämättömiä pelialueita Final Fantasy XV:stä.

Tunnin mittaisella videolla nähdään Cartanican, Eusciellon, Paglan ja Tenebraen maa-alueet, joista vain ensiksi mainittu tarjoaa kuitenkin todellisia yksityiskohtia. Videon kuvauksen mukaan syynä on se, että ainoastaan Cartanican onnistui lataamaan peliin kunnolla.

Toistaiseksi on vielä epäselvää, ovatko nyt paljastuneet alueet pelistä poisleikattuja maaseutuja vai odottavatko ne kenties tulevien laajennusten sisältöä kylkeensä.

Square Enix on paljastanut jo aiemmin tuovansa Final Fantasy XV:een julkaisun jälkeen niin maksullista kuin ilmaistakin sisältöä. Ensiksi mainittuihin kuuluvat muun muassa mahdollisuus pelata pelin sivuhahmoilla sekä jonkinlainen moninpelitila.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa