Final Fantasy XV:n New Game+ -tila pääsee irti ensi viikolla, lisävarusteita myös tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV:n New Game+ -tila pääsee irti ensi viikolla, lisävarusteita myös tulossa

17.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Joulun lähestyessä Final Fantasy XV on saamassa vielä ainakin yhden tuoreen päivityksen. Aatonaatonaattona eli siis 22. joulukuuta peliin kiikutetaan siihen jo aiemmin tässä kuussa lupailtu New Game+ -tila, joka mahdollistaa pelin läpipeluun uudelleen edellisestä pelikerrasta säilöön jääneillä varusteilla ja kyvyillä.

Uuden päivityksen yhteydessä peliin kiikutetaan samalla myös Holiday Packiksi ja Holiday Pack+:ksi kutsutut lisäsisältöpaketit. Holiday Pack  on kaikille ilmainen ja sen mukana peliin saadaan pari lisävarustetta, joista pari pitää sisällään muutamia erikoisominaisuuksia. Warrior's Fanfare -esineen voimin pelaajat voivat tienata ylimääräisiä kykypisteitä taisteluissa saamalla niissä A+-arvosanoja hyökkäystaidoistaan. Nixperience Band vuorostaan antaa pelaajille mahdollisuuden pelata Final Fantasy XV:tä ilman, että hahmot keräävät tasoja ollenkaan pelin aikana.

Holiday Pack+:aan pääsevät vastaavasti käsiksi pelin kausikortin omistajat ja se tarjoaa hieman enemmän erikoisvarusteita pelaajien käyttöön. Tarjolla on esimerkiksi vihollisten pudottamiin tavaroihin vaikuttava onnenkalu sekä Noctiksen Armiger-mittarin täyttymistä nopeuttava työkalu. Holiday Pack+:n myötä pelaajat pääsevät myös kehystämään Prompton ottamia kuvia halutessaan. 

Molempien pakettien sisuksiin Square Enix on ujuttanut lisäksi mystisemmän Carnival Passport -esineen, jonka on määrä toimia lippuna jonkinlaiseen pelin sisäiseen Moogle Chocobo -karnevaalitapahtumaan. Tapahtumaa ei tosin löydy pelistä vielä, vaan se lisätään siihen tammikuussa.

Final Fantasy XV:n päivittymisen on määrä jatkua ensi vuonna laajassa mittakaavassa vielä noin muutenkin. Square Enix on esimerkiksi luvannut lisäävänsä peliin lisää välipätkiä, jotka auttavat selittämään muutamien hahmojen motiiveja paremmin. Myös maksullista lisäsisältöä on luvassa.

Lähde: Square Enix Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Ehkä kaikkein loogisin vaihtoehto olisi vetää peli läpi tässä kunnossa ja myöhemmin kaikilla päivityksillä varustettuna. Olen nyt noin puolessa välissä ja alkaa tuntua siltä, että yksi kerta kyllä riittää.

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Toivottavasti level cap nousee. Tuossa saa nykyisellään lv99 aivan liian helposti ja nopeasti. Jostain lueskelin, että chapter 13 olisi saamassa jonkinlaisen "korjaus patchin". Kunhan eivät liikaa muuntele, sillä tuo paska on jokaisen tätä peliä pelaavan koettava nykyisessä muodossaan. Muuten kyllä lisäpelattava kelpaa, sillä aika lailla kaikki tuosta tekeleestä on tullut koluttua ja platinan kikkarekin hankittua.

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Onko nyt tietoa että pitääkö se season pass omistaa ennen eventin alkua vai voiko sen ostaa myös eventin aikana että saa tuon +tarjonnan?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Yerted

Onko nyt tietoa että pitääkö se season pass omistaa ennen eventin alkua vai voiko sen ostaa myös eventin aikana että saa tuon +tarjonnan?

Eiköhän Holiday Packit pysy saatavilla siinä missä tavanomainen lisuripaketti muutenkin. Pääosa niiden sisällöstä kun ei suoranaisesti liity edes tammikuun mikä-lie-festivaaliin.