Final Fantasy XV:n pelattava demo uusiutuu ensi viikolla – myös pääpeli käy läpi muutoksia / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV:n pelattava demo uusiutuu ensi viikolla – myös pääpeli käy läpi muutoksia

6.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Square Enix on aikeissa julkaista ensi viikolla päivityksen Final Fantasy XV:n Episode Duscae -kokeiluversioon. Uusi päivitys muovaa Final Fantasy: Type-0 HD -pelin mukana tulleen demon 2.0-versioon tuoden mukanaan sekä pelaajien palautteiden perusteella tehtyjä parannuksia että myös uusia ominaisuuksia.

Päivityksen pitäisi olla saatavilla kesäkuun 9. päivä niin PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin. Ainakin osa sen tuomista uudistuksista on koostettu oheiseen videoon.

Päivityksen julkaisuajankohdan Square Enix paljasti osana uusinta Active Time Report -verkkolähetystään. Sen yhteydessä Final Fantasy XV:n ohjaaja Hajime Tabata on samalla paljastanut, kuinka peli on käynyt viime vuosina läpi joukon muutoksia jätettyään taakseen Final Fantasy Versus XIII -nimen. Monet muutokset koskevat erityisesti pelin tarinaa, minkä myötä aikoinaan jopa Final Fantasy Versus XIII:n trailereissa nähtyä materiaalia on päädytty poistamaan Final Fantasy XV:stä.

Leikattujen asioiden joukkoon lukeutuu muun muassa Final Fantasy Versus XIII:n pelattava alkukohtaus, jossa Insomnia-niminen kaupunki päätyy hyökkäyksen kohteeksi kesken rauhallisten juhlallisuuksien. Samalla myös pelin päähenkilö Noctiksen eräänlaiseksi vastakohdaksi kaavailtu Stella-naishahmo on päätetty pyyhkiä kokonaan, sillä tämän ei katsottu sopivan enää osaksi pelin tarinaa. Nykyisellään pelistä löytyy uusi naishahmo Luna, jolla myös pitäisi olla suurehko rooli pelin tarinassa.

Materiaalia poistetuista asioista aina Stellaa myöten löytää oheisesta ylemmästä videosta. Kokonaisuudessaan viimeisimmän Active Time Reportin näkee vuorostaan alta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tärkein muutos olisi saada ruudunpäivitys sieltä 15-25 sinne 60 tai edes erittäin vakaaksi 30. Kyseessä on kuitenkin toimintapeli niin 60 olisi kyllä suotavaa. Kunnon pc-versio pelastais tilanteen.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Rakastin Final Fantasy Versus 13 ideaa. Harmi, ettei Nomuran visiosta tule todennäköisesti jäämään jäljelle paljoakaan.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

taidan olla ainoa jota ärsytää noiden hiustyyli

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Tosiaan harmi kun toi Stella leikattiin, vaikutti sen verran mielenkiintoiselle hahmolle. Noh, toivotaan että Lunasta tulee hyvä hahmo. Demon päivitys näytti siistille. Innolla odotan, että pääsee testaamaan.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus käyttäjältä frozen

taidan olla ainoa jota ärsytää noiden hiustyyli

Et…mua ärsyttää hiusten lisäksi kutakuinkin kaikki, mitä tuosta pelistä on näytetty. En edes tiedä, miksi kiusaan itseäni katsomalla näitä Final Fantasy-videoita...

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen
Lainaus käyttäjältä Megaman

Lainaus käyttäjältä frozentaidan olla ainoa jota ärsytää noiden hiustyyli

Et…mua ärsyttää hiusten lisäksi kutakuinkin kaikki, mitä tuosta pelistä on näytetty. En edes tiedä, miksi kiusaan itseäni katsomalla näitä Final Fantasy-videoita...

Jaa`a, ei kait siinä. Ihmiset tykkää eri asioista.

Itseä tuo hahmojen tyyli ja tukka miellyttää. Kyllä tuo Noctiksen takki kelpaisi mullekkin.

Olen ollut kiinnostunut tästä tekeleestä jo Versusksen ajoista lähtien, ja pyrkinyt seuramaan sen kehitystä. Ideat joita Nomura ja Nojima tälle esittelivät kuulostivat omaan korvaan mielenkiintoiselle. Yhteiskunta joka edustaa modernia nyky-aikaa(Lucis valtio) muuten kultuurillisesti hitaammasti kehittyneessä maailmassa(osa valtioista on keskiaikaisella tasolla jne... Todella mielenkiintoinen hybridi). Tätä modernia yhteiskuntaa hallitsee yakuzan lailla toimiva kunigasperhe. Tuo eri kulttuurillisten alueiden sekasikiöinen maailma muistuttaa vähän seiskaa. VII sisältää kehittyneitä alueita kuten Midgar, mutta samalla sieltä löytyy Wutain kaltainen vanha perinteinen japinalinen kylä. XV:ssä taas on Luciksen tapainen moderni alue, Accordo joka muistuttaa Venetsiaa(ja siellä ei vaikuttaisi olevan kehittynyttä teknologiaa), sekä se Bahama vaikutteinen kaupunki.
(Ja nyt odottamaan että seiskan fanikunta sytyttää mulle rovion....)
Jotenkin kaikesta aristokratiasta ynnä muusta välittyy todella eurooppalainen fiilis. Se demon teaserissa ollut maalaus herätti tämän tuntemuksen kanssa:[spoiler]IMAGE(http://41.media.tumblr.com/1166d9ba50f02d69ad978f11d909b221/tumblr_inline_noz1ibFz4f1rharm7_500.png) [/spoiler]
Ja vaikka tosiaan tuo maailma on yhdistelmä realismia, on siellä silti jotain maagista. Kun tuossa demossa sinne Ramuhin luolaan kävelin, niin tuli sellainen olo, että XV:n maailmassa uinuu jotain myyttistä ja vanhaa.
Innolla odotan että pääsen sen maailmaa enemmän tutkimaan, ja tarinaan syvetymään.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Square enix todella epävarma nykyään. Ei hyvä. Pitäis saada se ff15 ulos pian tai porukka unohtaa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Toivotaan että pyyhkiminen on hyvä,asia. Ja että Luna on hyvä hahmo. Ärsyttää tosin Se, että FFX oli samanniminen hahmo.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Toivotaan että pyyhkiminen on hyvä,asia. Ja että Luna on hyvä hahmo. Ärsyttää tosin Se, että FFX oli samanniminen hahmo.

Tarkoitat siis Yunaa FFX:ssä? Siinä oli myös Lulu. Ettei vaan olis nyt mennyt nimet sekaisin.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä snaketus

[quote='käyttäjältä kurrinen123']Toivotaan että pyyhkiminen on hyvä,asia. Ja että Luna on hyvä hahmo. Ärsyttää tosin Se, että FFX oli samanniminen hahmo.[/quote]
Tarkoitat siis Yunaa FFX:ssä? Siinä oli myös Lulu. Ettei vaan olis nyt mennyt nimet sekaisin.

Oho, kiitos. Yhdistin mielessäni jostain syystä Lulun ja Yunan nimet ja Lulua tarkoitin.

Nostoja