Final Fantasy XV:n uusi demo julkaistiin – tähdillä kyllästetty elokuva, animesarja ja erikoisversioita myös julki / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV:n uusi demo julkaistiin – tähdillä kyllästetty elokuva, animesarja ja erikoisversioita myös julki

31.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Square Enix teki varhain torstaiaamuna joukon Final Fantasy XV -aiheisia julkistuksia.

Ensinnäkin varmaa nyt on, että peli saapuu tosiaan PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle 30. syyskuuta ja että siitä on parhaillaan saatavilla uusi ilmainen demo. Näiden ohella Square kuitenkin paljasti myös joukon Final Fantasy XV -erikoisversioita sekä peliin pohjautuvan uuden lyhytanimesarjan ja animaatioelokuvan.

Uusi animaatioelokuva kantaa nimeä Kingsglaive: Final Fantasy XV ja se on tarkoitus julkaista digitaalisesti vielä myöhemmin tänä vuonna maailmanlajuisesti. Elokuva taustoittaa pääpelin tapahtumia keskittymällä kuningas Regiksen koettelemuksiin ja sitä on tähdittämässä joukko varsin nimekkäitä tähtiä. Esimerkiksi Game of Thrones -näyttelijät Sean Bean ja Lena Headey ovat leffassa mukana, kuten myös Breaking Bad -tähti Aaron Paul.

Ohessa leffan debyyttitraileri.

Uuden animesarjan tunnistaa vuorostaan nimestä Brotherhood Final Fantasy XV. Kyseessä on myöskin pääpeliä pohjustava teos, joka keskittyy tosin enemmän taustoittamaan sen sankareiden ystävyyttä. Ensimmäisen osan voi parhaillaan jo katsoa YouTubesta ja kaikkiaan neljä muuta jaksoa on tulossa myös vielä saataville ennen itse pelin julkaisua.

Mitä tulee Final Fantasy XV:n erikoisversioihin, on peli saamassa niitä parikin kappaletta perusversionsa rinnalle. Ensinnäkin ensimmäiset kauppoihin saapuvat kopiot Final Fantasy XV:stä ovat niin sanottua Day One Editioneja, joihin Square Enix pakkaa mukaan Masamune-lisäsisältöaseen. Day One Edition kuuluu osaksi myös hieman hintavampaa Deluxe Editionia, josta mukaansa on mahdollista saada myös Kingsglave-elokuvan Blu-raylla sekä uuden lisävärin sankareiden autoon ja Kingsglaive-aiheisen lisäsisältöasusteen.

Mittavin Final Fantasy XV:stä saatava erikoisversio on niin sanottu Ultimate Collector's Edition, jota Square Enix on aikeissa myydä yksinoikeudella omassa verkkokaupassan. Pakettiin kuuluu kaikki edellä mainittu sälä, kuten myös 192-sivuinen kovakantinen taidekirja, Noctis-figuuri sekä kaksi erikois-Blu-ray-levyä. Toinen niistä pakkaa yhteen sekä itse Final Fantasy XV -pääpelin, Kingsglaiven että myös Brotherhoodin musiikkikappaleet, kun taas toinen sisältää Brotherhoodin kaikki viisi jaksoa sekä ylimääräisen kuudennen jakson.

Square Enix on pyytämässä Deluxe-versiosta noin 90 euron hintaa, kun taas Ultimate Collector's Editionin on voinut saada itselleen 270 eurolla.

Ohessa vielä uusi japaninkielinen traileri sekä Final Fantasy XV:stä että myös siitä julkaistusta uudesta demosta. Alle olemme upottaneet trailerin myös pelistä löytyvästä Justive Monster Five -flipperistä, jonka Square Enix on tuomassa pian myös sekä Android- että iOS-laitteille pelattavaksi.

Uuden englanninkielisen trailerin Final Fantasy XV:stä löytää parhaillaan sekin toki myös YouTubesta. Se on anniltaan kuitenkin aneemisempi kuin oheinen japaninkielinen video.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensimmäinen FF joka tulee ostettua ja luultavasti siten myöskin pelattua.

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

Tuo collector's edition taisi olla jo loppuunmyyty kun se ilmestyi eu-sivulle.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Demo oli miellyttävä, vaikka PS4:lla "isossa taistelussa" nuo rajut fps-dropit hieman häiritsi pelinautintoa. Erittäin vahvat Shadow Of Colossus ja Last Guardian -vibat irtosi joka tapauksessa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Valehtelisin jos väittäisin, että en haluaisi tuota collectors editionia, mutta tyydyn perusversioon jo ihan siksi, että en maksa pelistä tuollaista hintaa, koskaan missään tapauksessa. Taitaa olla jo loppuunmyytykin.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Deluxe versio voisi olla se mikä tulee tilattua. Mutta tuohon pelin traileriin... se alku oli varsin cool. Pidin siis ihan jees. Mutta kun Florence and the Machine soimaan taustalla niin... siis se oli vaan niin gay. Täysin. Ja älkää ymmärtäkö väärin, minulla ei ole mitään vastaan homoja tai mitään sinne päinkään, mutta se sana vain kuvaa parhaiten sitä trailerin loppua, erityisesti jenkkiversiossa. Ja ymmärtääkseni tämä fiilis on aivan tahatonta. Voihan se johonkin kolahtaa (ja siis täysin riippumatta siitä onko homo vai ei) tai että siitä tulee eri fiilikset kuin mulle, mutta mua se ei vakuuttanut. Toivottavasti fiilis ei ole tuollainen pelissä. Mihin se alkuperäinen teema biisi on kadonnut? Se on loistava! Trailerissa olisi ollut ihan eri fiilis jos se olisi soinut.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Nykyisen (uuden) sukupolven Final Fantasy?....Mahtavaa!

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Odotan kyllä, vaikka ne Metal Gear Solid -tyyppiset hiippailut ym. vähän närästyttikin. Jospa nuo ei kovin suuressa roolissa olisi.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Demo kuulemma hyvä. Itse pelaan tänään. Duscae ei saanut rakastumaan, joten toivotaan että on päivitetty haluamaani suuntaan.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Nykyisen (uuden) sukupolven Final Fantasy?....Mahtavaa!

Oletko asunut kiven alla?

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Onko toi demo nyt Storessa? En pääse katsomaan itse tällä hetkellä.

Nostoja