Final Fantasy XV:tä demottiin pc:llä – virallista julkistusta ei annettu tosin vieläkään / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV:tä demottiin pc:llä – virallista julkistusta ei annettu tosin vieläkään

3.03.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Final Fantasy XV:n ohjaaja Hajime Tabata on julkaissut GDC 2017:ssä tuoreimman roolipelinsä suorituskykyä pc:llä esittelevän trailerin.

Yhtiön sisäisen Luminous Studion pelimoottorin tehoja esittelevällä videolla nähdään aluksi vuoden 2016 materiaalia, minkä jälkeen video siirtyy tämän vuoden puolelle. Huomattavaa uudessa materiaalissa on se, että sen kerrotaan pyörivän vastikään julkistetulla GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjaimella.

Vaikka upouutta tekniikkademoa pyöritetäänkin pc-raudalla, ei Square Enix ole vielä julkistanut virallisesti pelin saapumista pc:lle.

Final Fantasy XV on saatavilla PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mä niin en malta odottaa, että pääsen pelaamaan tätä 4K 60 fps ja toivottavasti Episode Duscae demon jälkeen pelistä poistetut efeketit palautettuna.

Edit: Noniin olis ehkä pitänyt katsoa tuo video ennen kommentointia. Jos lopullinen peli pc:llä tulee sisältämään kaiken tuon mitä tuossa videolla näytettiin, niin hautaan viimeisetkin ostoaikeet konsoliversiosta ja edes pc-version ylimääräinen odottaminen ei paljon haittaa. Jos peli todella on sitä luokkaa kuin mitä moderni pc-peli voisi olla ilman konsolirajoitteita niin I'm all in. Ennakkotilaan kalleimman hypersuperdupereditionin. Tällaista tuen mielelläni.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Omasta mielestäni ei 4k ja 60fps pelastaisi tuosta hyvää FF-peliä. Pelissä on hetkensä ja puolensa, mutta maailma on kyllä aika tylsä ja autoilu vielä tylsempää.

Nostoja