Final Fantasyn isän uutuuspeliä ladattu kaksi miljoonaa kertaa – konsoliversio kehitteillä

Mistwalkerin uutuuspeli Terra Battlea on ladattu nyt kaksi miljoonaa kertaa. Näin ollen pelin konsoliversion kehitys on alkamassa.

30.4.2015 16:06

Mistwalker-studion ja sitä vetävän Hironobu Sakaguchin viimeisin peli Terra Battle on saavuttanut yli kahden miljoonan latauksen rajan. Sekä Android- että iOS-laitteille saatavilla olleella ilmaispelillä kului rajapyykin saavuttamiseen seitsemisen kuukautta.

Saavutus on merkittävä Terra Battlen tulevaisuuden kannalta, sillä Mistwalker on aloittamassa kehittämään pelistä nyt konsoliversiosta, jonka se lupasi tuoda maailmaan juurikin silloin, mikäli mobiiliversiota ladattaisiin kaksi miljoonaa kertaa.

Sakaguchi on jo aiemmin kertonut, ettei konsoliversio tule olemaan vain suora käännös mobiililaitteille saadusta pelistä. Yhtälailla hän vasta viime maaliskuussa kuitenkin myös myönsi Polygon-sivustolle, että monet suunnitelmat konsoliversion suhteen ovat kuluvankin vuoden puolella olleet noin muuten vielä auki.

– Emme uskoneet kahden miljoonan lataukseen olleen ulottuvissamme. Me kyllä loimme rajapyykin ja se on ollut viimeinen päämäärämme, mutta emme olleet varmoja, että voisimme yltää siihen, Sakaguchi selitti.

Terra Battle on ollut alusta alkaen siinä mielessä erikoinen peli, että Mistwalker on laajentanut peliä sitä mukaan, mitä enemmän latauksia pelille on kertynyt. Mukaan peliin on kuukausien varrella saatu muun muassa uutta musiikkia sekä hahmoja, ja jopa pelin ääniraidalle omistettu konsertti järjestettiin myös Japanissa hiljattain sen hyvän menestyksen myötä. Listan latausmääristä ja niiden takaamista sisältölisistä voi katsastaa Terra Battlen kotisivuilta. Näillä näkymin lista on nyt laajenemassa pian, sillä Mistwalker on ollut kiinnostunut jatkamaan sen käyttöä.

Mistwalker ei ole antanut minkäänlaista aikataulua Terra Battlen konsoliversioille. Sitä odotellessa ohesta sentään voi tarkastaa nyt Terra Battlen kahden miljoonan latauksen kunniaksi tehdyn musiikkivideon. Mikäli peli on vielä myös täysin tuntematon, löytää alta myös sen mobiiliversioiden toimivuutta esittelevän YouTube-soittolistan.

Lähde: Mistwalker, Polygon

Lisää luettavaa